Vind een baan

Jij oriënteert je op een nieuwe job. Je bent op zoek naar een nieuwe  uitdaging waar je verder mee komt, het uiterste van je talenten vraagt. VasteJob kijkt graag persoonlijk met je mee en stellen jouw wensen centraal. Laat je verassen en benut je talent volledig in je nieuwe 'VasteJob'.

Onze activiteiten zijn vooral gericht op een 'VasteJob', een lange termijn relatie met jou. Via de website proberen we je een dynamische en informatieve indruk te geven voor wat wij voor jou kunnen betekenen. Naast de website hebben wij ook diverse mogelijkheden om contact op te nemen, via de telefoon, video conferentie, fysiek bezoek etc.

Een nieuwe 'VasteJob' zoeken is een uitdagende en in sommige gevallen een onwennige bezigheid. Je wilt namelijk een volgende stap in je carrière en zoekt soms nog naar welke omgeving het beste bij je past. Maar om direct bedrijven te benaderen en veel verwachtingen te moeten managen? Dan zoek je een partij die gespecialiseerd is in jouw vakgebied en achter de schermen voor jou zoekt naar een nieuwe baan. 

Neem contact op met VasteJob, schrijf je in en maak je wensen kenbaar. Uiteraard is een CV belangrijk, maar VasteJob vindt het nog belangrijker om te weten wie je bent, wat je drijft en wat je dromen zijn. Zo kunnen wij proberen deze samen na te streven en dagen wij je uit om je ambities kenbaar te maken.

Daag jij ons uit om dit voor jou te bereiken? 

Bel terug OPEN SOLLICITATIE