Ben je op zoek naar leuke administratief medewerker vacatures? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vastejob is een personenbemiddelaar die altijd op zoek gaat naar de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers. Dit doen we onder anderen binnen de logistiek, techniek en commercie. Natuurlijk vallen daar ook administratieve vacatures onder en daar vertellen we je graag meer over! Lees dus vooral door als je op zoek bent naar een administratieve vastejob.

Waar kun je terecht

Het mooie aan administratief medewerker vacatures is het feit dat deze bij vrijwel iedere organisatie beschikbaar komen. Er zijn maar weinig bedrijven die zonder een administratief medewerker kunnen. Zodoende kun je in zo’n beetje iedere denkbare branche terecht. Ben je fan van auto’s of logistiek, heb je een technisch hart of wil je juist voor een wat meer commerciële organisatie aan de slag? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat dus vooral blijken welke voorkeuren je hebt, dan kunnen we daar ongetwijfeld rekening mee houden.

Administratief medewerker: Jouw werkzaamheden

Naast dat er allerlei verschillende organisaties met vacatures voor een administratief medewerker zijn, is er ook nog een flinke variëteit binnen de werkzaamheden die je na het vervullen van zo’n vacature gaat uitvoeren. We hebben er hieronder een aantal van op een rijtje gezet.  

  • Formulieren verwerken: Van declaraties tot aan bestellingen en alles daar tussenin, je verwerkt deze formulieren netjes en secuur zodat ze goed terecht komen.  
  • Rapporteren: Afhankelijk van je functieomschrijving stel je rapportages op. Vaak op aanvraag van een collega, of juist omdat jouw werkgever deze maandelijks doorloopt.  
  • Archiveren: Je zorgt ervoor dat belangrijke documentatie netjes wordt gearchiveerd en houdt hiervoor een helder document bij zodat je alles binnen een mum van tijd terug kunt vinden.  
  • Agendas beheren: In sommige functies zul je één of meerdere agendas beheren, waarbij het belangrijk is dat je deze altijd up-to-date houdt.  
  • Het aanspreekpunt zijn: Voor veel collega’s ben jij degene die hen altijd de juiste richting op kan sturen. Je weet wie welke kennis heeft en volgt de ontwikkelingen binnen het bedrijf op de voet. Zo wordt je de rots in de branding van jouw collega’s.  
  • Contracten beheren: Je beheert de contracten die jouw werkgever heeft afgesloten met klanten, of juist als klant bij verschillende leveranciers 
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie uitvoeren: Afhankelijk van je werkgever wordt er van je verwacht dat je de administratie met betrekking tot de crediteuren en debiteuren bijhoudt.  

Wat maakt een administratieve functie zo leuk? 

Als administratief medewerker ben je ontzettend belangrijk binnen het bedrijf waar je werkt. Je zorgt niet alleen voor een feilloze administratie maar bent ook één van de eersten waar collega’s naar toe stappen met vragen of verzoeken. Zij vertrouwen op jou omdat ze weten dat je hen altijd kunt helpen. Deze verzoeken en je uiteenlopende werkzaamheden maken je functie zeer divers en zorgen ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is! 

Administratieve vacatures gezocht? Hoe wij je helpen!

Iedere dag proberen we het een stukje beter te doen dan de dag ervoor. Zo geloven we in lange termijn oplossingen en samenwerkingen. Daarom stellen we ons liever op als bemiddelaar dan als uitzendbureau. Ervoor zorgen dat jij op de perfecte plek terecht komt en met plezier aan de slag kunt gaan, daar zetten we ons voor in. Geen tijdelijke baan maar een mooie, vaste job.

Bekijk alle vacatures of neem meteen contact met ons op 

Wij, van VasteJob, helpen je graag bij het vinden van de leukste functies als administratief uitzendbureau. Samen gaan we op zoek naar de organisatie waar jij perfect bij past, zodat je straks met ontzettend veel plezier aan het werk kunt gaan. Ben je er klaar voor? Bekijk dan de vacatures of neem meteen contact met ons op, dan gaan we gauw aan de slag.

Start typing and press Enter to search