Het team

Je zal één van ons waarschijnlijk weleens aan de telefoon gehad hebben, maar welke (knappe) koppen schuilen zich achter deze stemmen? Wij stellen ons graag voor.

 • Arjan
  Arjan Eigenaar / Intercedent

  Sinds 2012 ben ik trotse eigenaar van VasteJob. Kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit leveren en innovatief zijn.
  Mijn passie is het blij maken van sollicitanten en klanten. Daarnaast vind ik het leuk om interne collega’s te begeleiden en het bedrijf te laten groeien.

  In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en probeer ik zoveel mogelijk te sporten (voetbal en hardlopen).

  info@vastejob.nl
  0180 – 512376

 • Jacob
  Jacob Accountmanager / Intercedent

  Als trotse werknemer van VasteJob ga ik elke dag nieuwe uitdagingen aan, geen dag is hetzelfde. Binnen de sectoren techniek en logistiek vervul ik als intercedent de brugfunctie tussen werkgever en werknemer.

  Het netwerken en het voltooien van uitdagende opdrachten is wat mij veel voldoening geeft bij deze functie. Buiten mijn werk sport ik graag en breng ik mijn tijd door met familie en vrienden.

  info@vastejob.nl
  0180 – 512376

 • Leon
  Leon Recruiter

  Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven van technische en logistieke profielen.

  De afwisseling in de functie als Recruiter maakt de job leuk, de ene dag ben je de hele dag personeel aan het werven terwijl de volgende dag vol gepland staat met intakegesprekken.

  Naast mijn werk train ik een jeugdelftal en ben ik zelf ook vaak op de voetbalvelden te vinden!

  info@vastejob.nl
  0180 – 512376

 • Martine
  Martine Administratief medewerkster

  Als administratief medewerkster ben ik verantwoordelijk voor het correct verwerken van de administratie. Denk hierbij vooral aan de financiële administratie, urenregistratie en het maken van arbeidsovereenkomsten. Daarnaast is er regelmatig uitzoekwerk, bijhouden van wet en regelgeving en allround werkzaamheden. Naast het werk ben ik graag bij mijn gezin en met mijn hobby’s bezig. 

  info@vastejob.nl
  0180 – 512376

 • Naomi
  Naomi Accountmanager / Intercedent

  Mensen helpen! Dat is wat ik geweldig vind en wat mij motiveert. Binnen VasteJob krijg ik dagelijks de kans om mensen te helpen naar een nieuwe stap in hun carrière bij fantastische bedrijven. Geen dag is hetzelfde. De ene dag spreek ik geschikte kandidaten en de andere dag ga ik bij klanten langs. Deze afwisseling maakt het werken als recruiter bij VasteJob zo leuk.
  Doen waar je goed in bent en altijd innovatief zijn, dat is wat VasteJob doet en waar ik mij thuis voel.

  info@vastejob.nl
  0180 – 512376

Start typing and press Enter to search