OVER VASTEJOB

Missie:

Onze missie is het ontplooien van talenten. Ons plezier is het verbinden van mensen in een actieve werkomgeving. Een werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke groei, ambitie, stabiliteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Visie:

Om talenten te ontplooien kijkt VasteJob vooral naar de mens achter de klant en sollicitant.  Wat drijft een bedrijf of medewerker. Waar wordt iemand gelukkig van en wat is de fit van onze partners.

Het aanbieden van een goede persoonlijke werksituatie is essentieel voor ontplooien van talent. Wij geloven in werkplezier, ontspanning, educatie en stabiliteit om samen met elkaar doelen te bereiken en uw/jouw talent optimaal te laten ontplooien.

Kernwaarden die wij willen nastreven

Respectvol

Door zakenrelaties met respect te behandelen creëer je een samenwerking van transparantie. Je neemt ambities mee en zorgt voor een goede vertrouwensrelatie.

Loyaliteit

Met klanten en sollicitanten worden langdurige samenwerkingen aangegaan waarbij je op elkaar kan vertrouwen. Dus niet zoveel mogelijk winst maar de basis op het ontwikkelen van talenten.

Verantwoordelijkheid

Een nieuwe “VasteJob“ is een belangrijke stap in de voortgang van je carrière. Vaak is er een sociale omgeving mee gemoeid (gezinnen, familie) en gaat het om iemands levensonderhoud.

Hierbij past de verantwoordelijkheid om samen met alle partijen te kijken naar de ideale “match”.

Ontwikkeling:

Iedereen heeft op zijn/haar niveau talenten ontvangen om iets mee te doen. Het ontplooien van talenten is bedoeld om mensen verder te helpen in hun functie.

Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact op.

Inmiddels zijn wij actief met een aantal collega’s en streven wij iedere dag naar langdurige en fijne relaties met klanten en sollicitanten.

Ons motto is:

Elke dag…

een beetje beter dan de dag ervoor

Neem contact op

Blog

Recente berichten

Start typing and press Enter to search