• Home
  • Privacy Statement

Privacy Statement

Als u besluit uw gegevens naar VasteJob te zenden, dan geeft u VasteJob daarmee uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van werk of bij het vervullen van uw vacature. VasteJob gaat vertrouwelijk om met deze gegevens en stelt deze alleen ter beschikking aan een derde met het doel (uitzend-)werk te vinden of een vacature te vervullen.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in uw persoonlijke map. De vertrouwelijkheid van deze gegevens is beveiligd door een gebruikersnaam en wachtwoord. Voorts maken wij ten behoeve van de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van veiligheidsprocedures ten aanzien van het vastleggen en verstrekken van gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

U kunt op elk moment besluiten uw registratie te laten verwijderen. Dit kan geschieden door contact op te nemen met het kantoor van VasteJob. Indien u vragen of opmerkingen heeft aangaande deze privacyverklaring en de manier waarop wij uw gegevens registreren, dan kunt u daarvoor contact opnemen via het telefoonnummer 0180- 512376 of stuur een email naar info@vastejob.nl.