Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Amstelveen

Ontdek jouw uitdaging in de omgeving van Amstelveen met VasteJob! Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière en ben je op zoek naar een vaste baan in deze stad? Dan zijn wij de betrouwbare partner voor jou. Als bemiddelaar op de Nederlandse arbeidsmarkt zijn wij gespecialiseerd in het vinden van banen die passen bij jouw wensen en ambities. Met onze unieke werkwijze, proberen wij jou aan een baan te helpen die niet alleen bij jou past, maar die je ook helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We begrijpen dat langdurige werkgelegenheid belangrijk is en daarom richten we ons op banen in sectoren die stabiel en groeiend zijn. Met name de logistieke en technische sectoren bieden talloze mogelijkheden.

 

Regio Amstelveen

Amstelveen is een stad gelegen in de provincie Noord-Holland. Deze stad heeft een bloeiende arbeidsmarkt met diverse vacatures in verschillende sectoren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, carrièregroei of een baan dichter bij huis, Amstelveen heeft mogelijkheden voor iedereen. Met een gunstige ligging nabij Amsterdam en Schiphol, evenals een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer, is Amstelveen een aantrekkelijke bestemming voor werkzoekenden.

 

Leuke vacature Amstelveen vinden

Een sector met veel werkgelegenheid in Amstelveen is de zakelijke dienstverlening. Met veel internationale bedrijven en organisaties die hun hoofdkantoren hier gevestigd hebben, zijn er regelmatig vacatures beschikbaar op het gebied van management, financiën, hr en marketing. Daarnaast speelt de creatieve rol ook een grote rol in de stad. Met mogelijkheden om het gebied van design, media, reclame en communicatie.

 

Over VasteJob

Onze vacaturebank is gevuld met diverse banen in uiteenlopende functies binnen deze sectoren. Of je nu op zoek bent naar een baan als logistiek medewerker, magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur, technisch specialist of monteur, wij hebben interessante opties beschikbaar. We werken samen met gerenommeerde bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers zoals jij.

Wat VasteJob onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. We luisteren naar jouw wensen, ervaring en kwalificaties en gaan op zoek naar een baan die perfect aansluit bij jouw profiel. We geloven in een duurzame match tussen werkgever en werknemer, waarbij beide partijen voor de lange termijn kunnen groeien. Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging, hoef je alleen maar een kijkje te nemen in onze vacaturebank. Daar vind je een overzicht van alle beschikbare banen in de logistiek en techniek in de omgeving van Amstelveen. Je kunt eenvoudig filteren op functie, locatie en ervaringsniveau, zodat je snel de vacatures vindt die relevant zijn voor jou.

 

 

Vacature Amstelveen in de Logistiek of techniek

Bij VasteJob hebben wij een groot aanbod aan vacatures in de logistiek en de techniek. Dit zijn dan ook twee sectoren waar wij de focus op leggen. Functies in de logistiek die wij beschikbaar hebben zijn onder andere, magazijnmedewerker, transportplanner en supply chain manager. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt in deze branche, wij hebben voor iedereen een passende vacature. Ook in de technische sector biedt Amstelveen een tal van kansen. Zo hebben wij vacatures voor elektriciens en monteurs, maar ook ingenieurs, technisch tekenaars en productiemedewerkers open staan.

Heb je vragen of wil je nog wat meer informatie verkrijgen over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.