Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Hardinxveld-Giessendam

Ben jij woonachtig in omgeving Hardinxveld-Giessendam en klaar voor een nieuwe zakelijke uitdaging? Dan helpen wij van VasteJob jou graag verder! In onze vacaturebank hebben we tal van vacatures door het hele land, zo ook in Hardinxveld-Giessendam.

 

Over de regio Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het is een dorp gelegen aan de rivier de Merwede in de regio Ablasserwaard. Hardinxveld-Giessendam is omgeven door water en biedt een schilderachtig landschap. De gemeente is ontstaan uit een samenvoeging va de voormalige gemeenten Hardinxveld en Giessendam in 1957. Beide dorpen hebben een lange geschiedenis, waarbij Giessendam zelfs teruggaat tot in de middeleeuwen.

Hardinxveld-Giessendam is nabij de steden Dordrecht en Rotterdam gelegen en is goed bereikbaar via de snelwegen en met het openbaar vervoer. Het gebied rondom de Merwede biedt mogelijkheden voor recreatie, denk aan wandelen en fietsen maar ook watersport. De natuurlijke omgeving draagt ook bij aan een rustige en aangename leefomgeving.

 

Werken in Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam zijn er diverse kansen op het gebied van werkgelegenheid. Zo zijn er verschillende actieve sectoren, waaronder de maritieme en scheepsbouwsector. Hardinxveld-giessendam staat bekend om zijn sterke banden met de maritieme industrie en scheepsbouw. Er zijn dan ook verschillende scheepswerven en maritieme bedrijven gevestigd, wat zorgt voor baankansen in deze sector. Naast de maritieme sector zijn er ook een hoop midden- en kleinbedrijven en industriële bedrijven in Hardinxveld-giessendam, dit varieert van technische bedrijven tot aan dienstverlenende organisaties.

Ben je op zoek naar een baan in de detailhandel? Ook daar is genoeg aanbod voor, het centrum van Hardinxveld-Giessendam heeft namelijk leuke winkels en dienstverlenende bedrijven. Banen in de detailhandel en klantenservice zijn hier mogelijk beschikbaar.

 

 

Vacature Hardinxveld-Giessendam vinden

Het zoeken naar een leuke vacature Hardinxveld-Giessendam die jou aanspreekt kan een verrijkende ervaring zijn, aangezien deze regio een diverse arbeidsmarkt kent. Met een focus op de maritieme sector, scheepsbouw, en verschillende MKB-bedrijven, biedt Hardinxveld-Giessendam kansen voor professionals in verschillende sectoren. Of je nu geïnteresseerd bent in techniek, logistiek, onderwijs of de dienstverlenende sector, de stad en haar omgeving kunnen diverse mogelijkheden bieden. Het is raadzaam om eens een kijkje te nemen in onze vacaturebank en deze in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van actuele vacatures in Hardinxveld-Giessendam.

 

Over ons

Via VasteJob kan je solliciteren bij uiteenlopende bedrijven. Wij hebben een uitgebreide vacaturebank met vacatures binnen meer dan 6 sectoren. Het maakt niet uit wat voor opleidingsniveau je hebt, want voor iedereen is er wel wat passends. Heb je toch geen vacature kunnen vinden die jou aanspreekt? Dan kan je uiteraard ook een open sollicitatie sturen met je CV, wij nemen vanzelf contact met je op als wij een passende functie voor je hebben gevonden.