Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Nieuwkoop

Vacature Nieuwkoop: Werken bij jou in de buurt! Dat is toch een droom van iedere werknemer? Lange files, een veel te lange reistijd en minder tijd met jouw familie en vrienden. Ben jij ook helemaal klaar met jouw baan ver van huis? Overweeg dan eens om een baan te nemen in de buurt.

Op deze pagina vind je vacatures in verschillende vakgebieden, geschikt voor zowel professionals die graag een nieuwe uitdaging willen als afgestudeerden die net aan hun zakelijke avontuur beginnen. Zit er een leuke vacature in Nieuwkoop voor je bij?

Vacature Nieuwkoop: De voordelen

Nieuwkoop, midden in het groene hart, staat voornamelijk bekend om de hoeveelheid natuur. Zo vind je in deze gemeente een hoop fiets-, vaar- en wandelroutes. Een stukje Nederland waar het verleden ook nog heel goed zichtbaar is. Het dorp heeft een historisch centrum en er zijn veel boetiekjes te vinden in het kleinschalige winkelcentrum.

Wil jij graag in de natuur werken, of zijn grootschalige bedrijven niets voor jou? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures in Nieuwkoop. Ideaal voor wanneer je in of rond Nieuwkoop woont en geen zin hebt in een lange reistijd naar de grotere steden.

Fulltime vacatures Nieuwkoop

Graag dichter bij huis aan de slag, of simpelweg toe aan een nieuwe uitdaging? Vastejobs helpt je graag bij het vinden van een vacature in Nieuwkoop die bij jouw wensen aansluit. Door het selecteren van een baan bij jou in de buurt voorkom je een lange reistijd en kun je meer met jouw familie of vrienden spenderen.

Bij Vastejob vinden we dat een goede privé-werkbalans heel belangrijk is. Niet alleen goed voor je relaties, maar ook voor jou mentale gezondheid. Laten we eerlijk zijn, niemand wordt vrolijk van 30 minuten in de file als start van de dag, of wanneer je eindelijk klaar bent na diverse zware meetings.

Pak de fiets naar werk en zorg naast mentale gezondheid, ook nog eens voor je fysieke gezondheid. Frisse lucht in de ochtend zorgt voor een extra goede start van je dag. Daarbij heb je zoveel prachtige natuur in Nieuwkoop, dat je onderweg ook nog eens genoeg te bekijken hebt. Nog milieuvriendelijk ook.

Contact opnemen

Parttime vacatures Nieuwkoop

Is een 40-urige werkweek niets voor jou, of past dit niet in jouw huidige leven? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om parttime aan de slag te gaan in de buurt. Door een baan te zoeken dicht bij huis, is het niet erg als je maar enkele uren hoeft te werken. Je kunt gemakkelijk even heen en weer.

Ideaal voor wanneer je wat extra inkomen wilt, maar niet je hele wekelijkse planning overhoop wilt gooien. Bijvoorbeeld als je het wilt combineren met een studie of een gezin. Door middel van de filter op onze website kun je banen selecteren vanaf 8 uur. Handig toch?

Heb jij al een kijkje genomen tussen onze parttime vacatures in Nieuwkoop? Wij hebben onder andere vacatures openstaan in de productie, Human Resource Management, marketing, groenvoorziening en techniek. Voldoende variatie dus. Naast het vakgebied kun je ook nog eens jouw opleidingsniveau selecteren.

Zo weet je zeker dat de baan past bij jouw profiel, en je dus een grotere kans maakt om geselecteerd te worden. Zie je een leuke fulltime vacature en heb je twijfels? Dan kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Vacature Nieuwkoop: Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over één van de onderstaande vacatures Nieuwkoop? Solliciteer dan zo snel mogelijk via Vastejob en wie weet zit jij binnenkort aan de koffie met jouw nieuwe opdrachtgever. Zit er momenteel niets voor je bij? Vul dan alsnog zeker even het contactformulier in op onze website. Op deze manier kunnen wij met je meekijken naar jouw profiel en wensen en houden we onze ogen open voor eventuele kansen die bij ons binnenkomen.

Contactformulier invullen