Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Reeuwijk

Woon jij in omgeving Reeuwijk en vind je dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging binnen je carrière? Bekijk dan de vacaturebank van VasteJob voor een passende vacature Reeuwijk, die voldoet aan jouw wensen.

 

Regio Reeuwijk

Reeuwijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Voorheen was dit dorp ook een gemeente binnen de provincie, maar dat is per 1 januari 2011 samengevoegd met gemeente Bodegraven, wat nu Bodegraven-Reeuwijk heet. Het dorp heeft zijn bekendheid vooral te danken aan de Reeuwijkse Plassen, dit is een uitgestrekt merengebied dat zeer geliefd is bij natuurliefhebbers en watersporters. Hedendaags vormen de Reeuwijkse Plassen dan ook een recreatiegebied, waar je onder andere kunt zwemmen, zeilen en vissen. Daarnaast zijn er ook een hoop wandel- en fietsroutes in de omgeving, waarbij je kunt genieten van de mooie natuur en de vele vogelsoorten.

Het dorp heeft een charmant karakter met grachten en typisch Hollandse huizen. Daarnaast zijn er ook wat winkels, restaurants en dergelijke voorzieningen voor de lokale gemeenschap.

 

De werkgelegenheid

Reeuwijk is een relatief klein dorp en heeft daardoor ook geen grote industriële of commerciële sector. De werkgelegenheid in Reeuwijk is voornamelijk gebaseerd op lokale bedrijven, dienstverlenende sectoren en kleinschalige ondernemingen. Veel inwoners van het dorp zijn dan ook werkzaam in omliggende steden zoals Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn en Den Haag. Deze nabijgelegen plaatsen bieden een diverser aanbod aan banen in verschillende sectoren.

In Reeuwijk zelf zijn er voornamelijk baankansen in de horeca, detailhandel en ambachtelijke bedrijven. Vanwege de ligging en de aantrekkelijke natuurlijke omgeving trekt Reeuwijk ook toeristen aan. Dit leidt tot werkgelegenheid in de recreatie- en toerismesector, zoals jachthavens, vakantieparken, horecagelegenheden en fiets verhuurbedrijven.

 

Vacature Reeuwijk zoeken

Als jij op zoek bent naar een een leuke vacature in Reeuwijk, zijn er verschillende methoden die je kunt gebruiken om een geschikte vacature te vinden. Zo kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de lokale krant en advertenties af te gaan, sommige bedrijven plaatsen nog steeds vacatures in gedrukte media. Daarnaast is het ten alle tijden belangrijk dat je blijft netwerken, maak hierbij gebruik van je zakelijk netwerk, bijvoorbeeld via Linkedin en informeer bij vrienden, familie en kennissen of zij misschien weten waar er een passende vacature voor jou open staat.

Mocht het vinden van een nieuwe baan toch niet zo soepel verlopen, dan kan je er ook altijd nog voor kiezen om een uitzendbureau in te schakelen. De vacaturebank van VasteJob staat vol met vacatures Reeuwijk en derest van het land. Je kan gemakkelijk filteren op verschillende factoren, zoals afstand, regio en branche. Heb jij een vacature Reeuwijk gezien die jou wel aanspreekt en heb je hier nog vragen over of wil je simpelweg meer informatie? Neem dan contact met ons op.