Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Aalsmeer

Aalsmeer en omgeving heeft enorm veel te bieden voor werkzoekenden. De praktische ligging en vele openstaande vacatures maken het een ideale plaats om je te oriënteren. Deze vacatures beperken zich niet tot een bepaalde sector, dus voor iedereen zijn er mogelijkheden. Daarnaast biedt Aalsmeer ook mogelijkheden voor mensen die werk zoeken in een parttime functie of een bijbaan. Kortom, voor ieder wat wils!

 

Aalsmeer vacatures

Aalsmeer staat bekend om de bloemenveiling en de sierteeltsector, waardoor het niet verrassend is dat de populairste branches om te werken in Aalsmeer hier nauw mee samenhangen. Zo zijn er veel banen te vinden in de bloemen- en plantenhandel, bij kwekerijen, in de logistiek en bij transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van bloemen en planten. Ook de horeca en detailhandel zijn belangrijke sectoren in Aalsmeer, gezien de vele toeristen die de plaats aandoen vanwege de bloemenveiling en de nabijheid van de luchthaven Schiphol.

Natuurlijk zijn er binnen de branches van bloemen- en plantenhandel, kwekerijen, logistiek en transportbedrijven in Aalsmeer veel verschillende functies te vinden. Enkele voorbeelden van banen binnen deze branches zijn:

Inkoper van bloemen of planten bij een bloemenhandel of kwekerij
Verkoper of verkoopmedewerker bij een bloemenwinkel of tuincentrum
Orderpicker bij een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van bloemen en planten
Chauffeur bij een transportbedrijf dat bloemen en planten vervoert
Teeltmedewerker bij een kwekerij die gespecialiseerd is in een bepaalde plantensoort
Logistiek medewerker bij de bloemenveiling in Aalsmeer
Medewerker in de productie van bloemen of planten bij een kwekerij
Binnen de horeca en detailhandel in Aalsmeer zijn er ook diverse banen te vinden, zoals:

Bediening in een restaurant of café
Keukenmedewerker in een restaurant
Winkelmedewerker in een bloemenwinkel of tuincentrum
Kassamedewerker in een supermarkt of winkel
Manager van een horecagelegenheid of winkel

Vacatures Aalsmeer en Kudelstaart

Aalsmeer en Kudelstaart zijn beide gemeenten gelegen in de provincie Noord-Holland in Nederland. De regio is bekend vanwege de aanwezigheid van de grootste bloemenveiling ter wereld, de veiling van Royal FloraHolland in Aalsmeer. Dit biedt een uitgebreid scala aan werkgelegenheid in de bloemensector, zoals in de teelt, verwerking, handel en logistiek van bloemen en planten. Daarnaast zijn er ook andere industrieën actief in de regio, waaronder de dienstensector, de bouw en het transport. Kudelstaart is voornamelijk een woonwijk, maar er zijn ook enkele bedrijven gevestigd. In het algemeen biedt de regio van Aalsmeer en Kudelstaart vele mogelijkheden voor werkgelegenheid, zowel binnen de bloemensector als daarbuiten. Bekijk de vacatures Aalsmeer om te ontdekken wat bij jou past!

 

Vacatures Aalsmeer parttime

Parttime werken in Aalsmeer biedt veel mogelijkheden, vooral gezien de vele bedrijven en organisaties die in de regio actief zijn. Veel van deze bedrijven zijn op zoek naar werknemers die flexibel kunnen werken en bieden daarom parttime functies aan. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betere balans tussen werk en privé, zoals ouders met jonge kinderen of studenten die hun studie willen combineren met werk. Er zijn parttime functies beschikbaar in verschillende sectoren, waaronder de bloemen- en plantensector, de horeca, de detailhandel en de dienstverlening. Bovendien biedt parttime werken in Aalsmeer vaak ook de mogelijkheid om te groeien binnen een bedrijf en door te groeien naar een fulltime functie.

 

Vacatures Aalsmeer bijbaan

Er zijn veel bijbaantjes beschikbaar in Aalsmeer, vooral voor studenten en scholieren die op zoek zijn naar wat extra geld. Veel van deze bijbanen zijn te vinden in de bloemen- en plantensector, waar bedrijven vaak seizoensgebonden werkzaamheden hebben, zoals het plukken en inpakken van bloemen en planten. Daarnaast zijn er ook bijbaantjes beschikbaar in de horeca, de detailhandel en de dienstverlening. Voorbeelden van bijbanen zijn bijvoorbeeld werken als afwasser in een restaurant, werken in een winkel als verkoopmedewerker, of werken als bezorger bij een bezorgdienst. Veel van deze bijbaantjes bieden flexibele werktijden, wat aantrekkelijk kan zijn voor studenten en scholieren die hun bijbaantje willen combineren met hun studie of school. Ontdek de mogelijkheden in Aalsmeer en bekijk de vacatures Aalsmeer.