Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures de Bilt

Ben jij op zoek naar vacatures De Bilt? Bekijk dan de vacaturebank van VasteJob. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures binnen verschillende sectoren, door heel Nederland.

 

Over de Bilt

De Bilt is een dorp en gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente is in 2001 ontstaan uit een fusie van de gemeente De Bilt en de voormalige gemeente Maartensdijk. De omgeving is groen en bosrijk, met veel natuurgebieden en landgoederen. Het Utrechtse Heuvelrug Nationaal Park ligt in de buurt en biedt prachtige mogelijkheden om te wandelen, fietsen en van de natuur te genieten.

Ook heeft de Bilt een rijke historie en cultureel erfgoed. Het dorp heeft een actieve gemeenschap en er worden dan ook regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Dankzij de goede verbinding met grote omliggende steden zoals Utrecht en Amersfoort, is de Bilt een aantrekkelijke locatie om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, maar tocht dicht bij stedelijke voorzieningen willen zijn.

 

Werkgelegenheid

De gemeente heeft een zeer gevarieerd aanbod aan banen. Een grote werkgever in de omgeving is het Koninklijk Nederlands Meterologisch Instituut (KNMI). Deze werkgever is verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van weergegevens, het uitvoeren van meteorologisch onderzoek en het verstrekken van weersverwachtingen. Dit instituut biedt dan ook werkgelegenheid voor onder andere meteorologen, onderzoekers, technisch personeel en ondersteunend personeel.

Naast deze grote werkgever, is er ook genoeg werkgelegenheid in andere sectoren zoals het onderwijs, de gezondheidszorg en de technologie. De bloeiende economie in Utrecht zorgt voor veel werkgelegenheidskansen. Binnen de Bilt zijn er ook een aantal lokale bedrijven en voorzieningen die voor banen zorgen, denk aan de horeca en winkels.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de technische sector? Dan ben je bij VasteJob aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan vacatures binnen de techniek beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een baan als ingenieur of programmeur. Je kan bij ons altijd terecht voor het zoeken van een nieuwe baan in de technische sector, ongeacht wat voor opleidingsniveau je hebt of hoe oud je bent.

 

Vacatures de Bilt bij VasteJob

Wij van VasteJob zijn meer dan alleen een uitzendbureau. Wij helpen werkzoekenden niet alleen aan een baan met uitzicht op een vaste aanstelling in de toekomst, maar wij focussen ook op alle bijkomende factoren. Zo vinden wij het belangrijk dat jouw werk op een korte afstand van je woning ligt en je een maximale reistijd van 30 minuten hebt. Dit is voor zowel de werknemer als werkgever gunstig.

Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei, onze werkzoekenden zien wij graag groeien op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Daarnaast willen wij ook dat jij bij je nieuwe werkgever je talenten nog meer kan ontplooien en het vooral naar je zin hebt op het werk. Heb jij een vacature de Bilt gezien, die jou aan spreekt en ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.