Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Leiden

Is het tijd om weer aan de slag te gaan, en ben je op zoek naar een nieuwe baan in Leiden? Bekijk dan op deze pagina al onze vacatures in Leiden. Via Vastejob vind je de meest unieke vacatures in veel verschillende sectoren. Of je nu een baan in de zorg zoekt of in techniek, voltijd of parttime, wij kijken graag met je mee naar een baan in Leiden die bij jou past.

Vacatures Leiden: Werken in Leiden

Woon jij in of in de omgeving van Leiden en wil je binnenkort aan de slag? Vastejob heeft momenteel diverse te gekke vacatures in Leiden open staan. Leiden is een ontzettend levendige stad. Zo zijn er tientallen restaurants, hotels, kantoren en technische instanties. Daarnaast is de stad doordrenkt met geschiedenis, wat ook veelal terug te zien is in de panden. Wat dacht je van werken in een oud grachtenpand? Bedrijven en organisaties streven ernaar om iedere werknemer op zijn gemak te laten voelen; absoluut een bonus!

Woon je net iets buiten de bruisende stad, dan hoef je je geen zorgen te maken. Leiden staat bekend om de hoeveelheid openbaar vervoer; van watertaxi’s tot trams. Of je kunt natuurlijk gewoon op de fiets komen, wanneer de vacature in Leiden dicht bij huis is! Sterker nog, Leiden is omgeroepen tot een van de meest fietsvriendelijke steden. Met de uitgebreide fietspaden en een vlak landschap fiets jij met veel plezier naar jouw nieuwe werkplek.

Vacatures Leiden fulltime

Van technische start-ups tot gevestigde ondernemingen en culturele instanties; Leiden biedt het allemaal. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, net afgestudeerd bent en jouw eerste werkervaring wilt opdoen, of simpelweg op zoek bent naar een nieuwe start. Met de fulltime vacatures in Leiden van Vastejob heb je voldoende keuze.

Wij vinden het belangrijk dat je bij een fulltime baan zo dicht mogelijk bij huis werkt. Hierdoor sta je minder in de file, hoef je niet eerder weg, heb je simpelweg minder stress en haal je meer uit jouw privéleven. Vastejob staat bekend om het vinden van de beste match bij jou in de buurt. Zo kom je namelijk ook zo snel mogelijk thuis om te ontspannen na jouw enerverende werkdag. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan de pagina hieronder:

Over ons

Vacatures Leiden parttime

Heb je een drukke agenda, kids thuis of wil je simpelweg niet fulltime werken? Ook voor parttime vacatures in Leiden kun je bij Vastejob terecht. Het is voor ons erg belangrijk dat jij goed in je vel zit en bij een werkgever terecht komt die bij jouw planning past. Zo heb jij meer controle over je dagelijkse schema, en balanceer je werk en privé net even wat makkelijker. Een goede werk-privé balans zorgt ervoor dat je minder snel overwerkt raakt, of nog vervelender, in een burn-out raakt.

Bij de vacatures in Leiden van Vastejob kun je selecteren op het aantal uur dat jij graag wilt werken. Of dit er nu 14 of 40 zijn; wij kijken graag met je mee naar de uren en banen die beschikbaar zijn. Weet je het niet zeker? Of vind je het lastig in te schatten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Vind een baan in Leiden

Ben jij klaar om een nieuw hoofdstuk op zakelijk gebied te beginnen? Bekijk dan de vacatures in Leiden op deze pagina. Staat er niets voor je tussen, neem dan vooral contact op met de professionals van ons team. Zo houden wij onze ogen open en kijken we met je mee naar een nog betere match.