Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Leidschendam

Wil jij graag dicht bij huis werken en woon je in of rond Leidschendam? Vastejob heeft de meest uiteenlopende en leuke vacatures in Leidschendam. Ideaal voor wanneer je niet in het drukke verkeer rondom de stad wilt vaststaan en het meeste uit je dag wilt halen. Het maakt niet uit of je net afgestudeerd bent of simpelweg meer uitdaging zoekt, wij helpen je graag verder.

Vacatures Leidschendam: Een baan dichtbij huis!

Leidschendam is een dynamische gemeente met de charme van een dorp. Of je nu al in deze prachtige stad woont, of er graag wilt werken, het biedt voldoende kansen! De gemeente Leidschendam is omringd door veel groen; erg fijn wanneer je in de pauze een rondje natuur wilt doen. Denk bijvoorbeeld aan een rondje langs de Vliet, of een lunch picknick in een van de vele parken.

Daarbij mag de indrukwekkende Mall of the Netherlands zeker niet in dit rijtje ontbreken. Geloof ons; hier wil jij zo al je hard verdiende centen uitgeven. Dit winkelcentrum is tot laat ‘s avonds geopend, dus kun jij altijd na je werk nog even samen met een collega de winkels verkennen. Ook vind je hier verschillende eettenten om de dag bij af te sluiten.

Parttime vacatures Leidschendam

Kun je niet de gehele week werken ivm kinderen of is het simpelweg financieel niet nodig? Wanneer je liever niet voltijd wilt werken, zijn de keuzes aan vacatures in Leidschendam vaak maar karig. Tijd voor verandering vonden wij! Vastejob kent de arbeidsmarkt van deze stad als geen ander. Samen met het gehele team van experts zoeken wij de leukste parttime vacatures in Leidschendam. Van bijbaantjes van 12 uur tot 24-urige werkweken, bij Vastejob is het allemaal mogelijk. Zo hoeft jouw werk niet in de weg te staan van een leuk privé leven ernaast.

Fulltime vacatures in Leidschendam

Wanneer je fulltime op locatie werkt is het natuurlijk super fijn dat je snel op locatie bent. Vastejob zorgt ervoor dat jij een baan in de buurt kan vinden met vele voordelen, waaronder: Minder file, minder overvolle treinen en minder vroeg opstaan. Werken dichtbij huis heeft veel meer dan alleen praktische voordelen; het kan ervoor zorgen dat jouw week er totaal anders uit komt te zien en een betere werk-privé balans krijgt.

Weet je niet goed op welke functie je moet solliciteren? Dan is dat geen probleem. We helpen je graag met jouw sollicitatieproces. Samen kijken we naar al jouw sterke punten en eisen, en zorgen we samen ervoor dat er een goede match uitkomt bij jou thuis in de buurt. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of meer wilt weten over Vastejob.

Contact opnemen

Verschillende sectoren

Vastejob werkt met opdrachtgevers in veel verschillende sectoren, waardoor er toch wel een goede match voor je bij moet zitten! Zit er niets in de lijst op deze pagina voor je bij? Je kunt er ook voor kiezen om je CV bij ons in te leveren. Wij houden onze ogen open voor een goede match en nemen zo snel mogelijk contact met je op met goede kansen.