Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Schiedam

Schiedam, gelegen in de regio Rotterdam, biedt tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar werk. Met een mix van grote en kleine bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de logistiek, de industrie, de zorg en de horeca, is er voor ieder wat wils. Daarnaast is Schiedam ook een aantrekkelijke stad om te werken vanwege de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de aanwezigheid van diverse culturele en recreatieve voorzieningen.

 

Vacatures in Schiedam

In Schiedam zijn verschillende branches goed vertegenwoordigd. Zo is de logistiek een belangrijke sector in de stad, mede dankzij de aanwezigheid van de haven en diverse bedrijventerreinen. Daarnaast is de industriële sector sterk vertegenwoordigd, met onder andere chemische fabrieken en producenten van voedingsmiddelen en dranken. Ook de zorgsector is een belangrijke werkgever in Schiedam, met diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en thuiszorgorganisaties in de stad en omgeving. Verder zijn er ook veel horecagelegenheden en winkels in Schiedam, die zorgen voor werkgelegenheid in de detailhandel en de dienstensector.

Een concreet voorbeeld van een van de grootste branches in Schiedam is de logistiek. De stad huisvest verschillende logistieke bedrijven, waaronder DHL Supply Chain, VCK Logistics en Kloosterboer. Het bedrijventerrein Vijfsluizen in Schiedam is een belangrijk logistiek knooppunt en biedt werkgelegenheid aan veel mensen in de regio. Door de aanwezigheid van de haven en de goede bereikbaarheid over de weg en het water, is Schiedam voor logistieke bedrijven een aantrekkelijke vestigingslocatie. De logistieke sector in Schiedam draagt daarmee bij aan de economie van de stad en de regio. Vacatures Schiedam in elke branche dus!

 

Vacatures Schiedam fulltime

Parttime werken in Schiedam is goed mogelijk, aangezien er in de stad veel verschillende soorten werkgevers en banen zijn. Er zijn bijvoorbeeld veel winkels en horecagelegenheden die vaak op zoek zijn naar parttime personeel. Ook in de zorgsector zijn er regelmatig mogelijkheden voor parttime werk, bijvoorbeeld als verzorgende of verpleegkundige. Daarnaast zijn er in de logistieke sector vaak mogelijkheden voor parttime werk, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of orderpicker. Het is dus goed mogelijk om een parttime baan te vinden in Schiedam, ongeacht je ervaring of opleiding. Werken in deeltijd kan bovendien aantrekkelijk zijn voor mensen die werk en privéleven willen combineren, bijvoorbeeld in het geval van een studie of zorgtaken thuis. Bekijk alle fulltime vacatures Schiedam!

 

Vacatures Schiedam parttime

Ook voor wie op zoek is naar een fulltime baan biedt Schiedam verschillende mogelijkheden. Zo zijn er in de logistieke sector veel functies te vinden waarbij fulltime werken de norm is, zoals bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur of warehouse manager. Ook in de industrie, bijvoorbeeld bij productiebedrijven of in de petrochemische sector, zijn vaak fulltime banen beschikbaar. Daarnaast biedt de zorgsector in Schiedam ook mogelijkheden voor fulltime werk, bijvoorbeeld als verpleegkundige of teamleider. Verder zijn er ook fulltime functies beschikbaar in het onderwijs, de techniek, de financiële sector en de marketing- en communicatiebranche. Schiedam heeft dus diverse mogelijkheden voor wie een fulltime baan zoekt.

 

Schiedam vacatures bijbaan

In Schiedam zijn er diverse bijbanen beschikbaar voor studenten of mensen die naast hun reguliere baan nog wat extra willen bijverdienen. Zo zijn er in de horeca vaak bijbaantjes beschikbaar als bijvoorbeeld barmedewerker of serveerster. Daarnaast zijn er in de detailhandel en supermarkten ook regelmatig vacatures voor bijbaantjes, zoals vakkenvuller of kassamedewerker. Voor studenten biedt Schiedam bovendien ook mogelijkheden in de onderwijssector, bijvoorbeeld als bijlesdocent of huiswerkbegeleider. Verder zijn er ook bijbanen beschikbaar in de logistieke sector, zoals magazijnmedewerker of orderpicker. Kortom, in Schiedam zijn er diverse bijbanen beschikbaar die aansluiten bij verschillende interesses en vaardigheden. Bekijk vacatures Schiedam!

Daarnaast zijn er in Schiedam vaak bijbanen te vinden in de transportsector, zoals koerier of chauffeur. Voor studenten biedt Schiedam bovendien ook mogelijkheden als bijvoorbeeld flexpool-medewerker, waarbij je op oproepbasis kunt werken in verschillende sectoren. Het voordeel van een bijbaan is dat je naast het opdoen van werkervaring ook nog eens wat extra geld verdient. Bovendien biedt het de mogelijkheid om werk en studie te combineren of om in deeltijd te werken naast zorgtaken thuis.