Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Schoonhoven

Omgeving Lekkerkerk is ideaal voor werkzoekenden. Het feit dat Lekkerkerk in de buurt van steden als Gouda en Rotterdam ligt plus het gegeven dat er enorm veel openstaande vacatures zijn, maakt dat de kansen voor werk in Lekkerkerk enorm zijn! Wil jij graag werken in Lekkerkerk? Ontdek de mogelijkheden en bekijk de vacatures!

 

Vacatures in Schoonhoven

Er zijn op dit moment diverse vacatures in Schoonhoven. Enkele functies die momenteel veel voorkomen zijn die van verkoopmedewerker in verschillende winkels en functies in de zorgsector, zoals verpleegkundige of verzorgende. Ook zijn er mogelijkheden in de logistieke sector, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of chauffeur.

Schoonhoven heeft een gevarieerd aanbod van branches. Enkele van de meest aanwezige branches in de stad zijn de detailhandel, gezondheidszorg, bouw en techniek. Er zijn ook diverse kleine ondernemingen en ambachtelijke bedrijven te vinden in de stad. Daarnaast heeft Schoonhoven ook een historische en toeristische sector, met diverse musea en attracties die gericht zijn op zilver- en goudsmeden, wat ook weer werkgelegenheid biedt in deze sector. Vacatures Schoonhoven zijn dus enorm divers.

 

Detailhandel vacatures Schoonhoven

Zoals eerder vermeld is de detailhandel een belangrijke sector in Schoonhoven. De stad heeft een compact en gezellig winkelcentrum, waar zowel lokale ondernemers als grote ketens te vinden zijn. In de gezondheidszorg zijn er verschillende instellingen en praktijken gevestigd, waaronder huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Ook zijn er diverse bouw- en technische bedrijven actief in Schoonhoven, waaronder bouwbedrijven, installatiebedrijven en timmerbedrijven.

Verder staat Schoonhoven bekend om zijn zilver- en goudsmeden, waarbij de historische sector hierop inspeelt met verschillende musea en attracties die gericht zijn op deze ambachten. Dit biedt niet alleen werkgelegenheid voor zilver- en goudsmeden zelf, maar ook voor onder andere horecapersoneel en museummedewerkers.

Hoewel Schoonhoven voornamelijk bekend staat om zijn historische centrum en zijn zilver- en goudsmeden, zijn er ook een aantal bekende bouwprojecten in de stad te vinden. Zo werd in 2018 het nieuwe Gezondheidscentrum Schoonhoven geopend, waar verschillende zorgverleners samenwerken onder één dak. Verder zijn er in de afgelopen jaren diverse renovatieprojecten uitgevoerd aan historische panden in de binnenstad van Schoonhoven, om deze te behouden voor de toekomst en hun karakteristieke uitstraling te behouden. Bekijk vacatures Schoonhoven!

 

Vacatures Schoonhoven bijbaan

Er zijn verschillende populaire bijbaantjes te vinden in Schoonhoven. Een van de meest voorkomende bijbaantjes is werken in de horeca, bijvoorbeeld als serveerster of keukenhulp in een restaurant of café. Ook zijn er bijbaantjes beschikbaar in de detailhandel, bijvoorbeeld als verkoopmedewerker in een winkel. Daarnaast zijn er mogelijkheden als schoonmaker, bijvoorbeeld in een kantoor of bij particulieren thuis. Voor studenten zijn er soms bijbaantjes beschikbaar als tutor of bijlesgever, om bijvoorbeeld middelbare scholieren te helpen met hun huiswerk. Verder zijn er ook seizoensgebonden bijbaantjes beschikbaar, zoals werken bij een ijskraam in de zomer of als hulpkracht bij de lokale Sinterklaasintocht.

Naast de genoemde bijbaantjes zijn er ook nog andere mogelijkheden in Schoonhoven en omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld bijbaantjes beschikbaar in de logistiek, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of orderpicker. Ook zijn er vaak mogelijkheden om te werken in de zorgsector, bijvoorbeeld als thuiszorgmedewerker of huishoudelijke hulp. Verder zijn er ook mogelijkheden om te werken in de recreatiesector, bijvoorbeeld bij een camping, pretpark of zwembad. En wie weet zijn er ook nog onontdekte bijbaantjes in Schoonhoven en omgeving waar je nog niet aan gedacht hebt! Het is daarom altijd verstandig om goed om je heen te kijken en je te oriënteren op de verschillende mogelijkheden die er zijn.

 

Vacatures Schoonhoven omgeving

De omgeving van Schoonhoven biedt een breed scala aan vacatures voor mensen die op zoek zijn naar werk. Of je nu op zoek bent naar een baan in de stad zelf, of liever wat verder kijkt naar vacatures in de omliggende steden en dorpen, er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan functies in de horeca of detailhandel in nabijgelegen steden als Gouda of Rotterdam. Maar ook in de zorgsector, de bouw of de logistiek zijn er genoeg kansen te vinden.

En als je graag in de buitenlucht werkt, zijn er ook mogelijkheden om te werken in de agrarische sector of bijvoorbeeld als tuinman. Kortom, voor ieder wat wils in de omgeving van Schoonhoven! Heeft dit jou enthousiast gemaakt? Ontdek vacatures Schoonhoven!