Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Zoetermeer

Klaar voor een nieuwe uitdaging op professioneel gebied, maar lukt het maar niet om de leukste vacatures in de buurt te vinden? Bij Vastejob hebben we de meest uiteenlopende uitdagingen voor je op een rij gezet. Van vacatures in de techniek tot vacatures in de zorg. Hier moet toch wel een leuke vacatures Zoetermeer voor jou tussen zitten. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan deze pagina en ontdek de nieuwste vacatures Zoetermeer.

Vacatures Zoetermeer: Een baan die bij je past!

Zoetermeer is een zeer groene en aantrekkelijke locatie om te wonen, werken en te genieten van je vrije tijd. De stad ligt centraal tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en is op fraaie wijze de laatste jaren uitgegroeid tot een grote stad. Zoetermeer verbaasd velen, en is veelzijdiger dan mensen in eerste instantie denken. Ideaal dus als werklocatie wanneer jij in of rond de stad woont.

Daarbij is er bij het Stadshart Zoetermeer (een groot winkelcentrum) altijd wat te beleven. Met maar liefst meer dan 135 winkels en 60 horecagelegenheden is dit de perfecte locatie om na werk de boodschappen in te slaan, een drankje te doen met collega’s of nog even een kerstborrel outfit te scoren. Of wie weet, ga je wel aan de slag in een van de bedrijven gevestigd in het winkelcentrum zelf! Bekijk hieronder op de pagina alle vacatures Zoetermeer.

Fulltime vacatures Zoetermeer

Bij Vastejob vinden het belangrijk dat je bij een fulltime baan zo dicht mogelijk bij huis werkt. Dit heeft ontzettend veel voordelen. Hierdoor sta je bijvoorbeeld minder in de file, hoef je niet eerder weg, heb je simpelweg minder stress en haal je meer uit jouw privéleven. Vastejob staat bekend om het vinden van de beste match bij jou in de buurt. Zo kom je namelijk ook zo snel mogelijk thuis om te ontspannen na jouw lange werkdag.

Momenteel zijn er verschillende vacatures Zoetermeer beschikbaar. Maar ook wanneer je niet zit te wachten op een voltijd baan, kun je door middel van de filters op de website een andere passende baan vinden. Samen zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk bij de juiste werkgever terechtkomt.

Woon jij dus in of rond Zoetermeer? Zoek jouw nieuwe uitdaging dan niet te ver weg en ga met behulp van Vastejob aan de slag bij een nieuwe functie bij jou in de buurt.

Contact opnemen

Solliciteren bij Vastejob doe je zo!

Het solliciteren op een vacature in Zoetermeer via Vastejob werkt eenvoudig. Kies met behulp van de filters een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en solliciteer direct via onze website bij de opdrachtgever. Op basis van de ingevulde gegevens zal er een eerste screening gedaan worden en vaak ontvang je al binnen 24 uur een reactie!

Is deze positief? Dan word je vaak uitgenodigd voor een gesprek. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze graag eerst nog wat vragen willen stellen of dat ze het geen match vinden. Ga dan niet direct bij de pakken neerzitten, we kijken gewoon verder naar een andere mogelijke match.

Tijdens het eerste gesprek met de werkgever wordt er gekeken naar hoe goed jullie bij elkaar passen. Je krijgt hier al de kans om enkele vragen te stellen, zorg dus dat je deze al klaar hebt liggen. Wanneer de opdrachtgever enthousiast is volgt er vaak een tweede gesprek, om nog wat dieper op de materie in te gaan.

Jullie willen natuurlijk wel zeker weten dat het een samenwerking is voor hopelijk langere tijd. In dit tweede gesprek komen ook de specifieke arbeidsvoorwaarden aan bod. Bekijk zeker onze vacatures in Zoetermeer en wie weet doorloop jij ook binnenkort de bovenstaande stappen.

Heb je toch nog vragen over het sollicitatieproces, dan kun je dit natuurlijk altijd aan ons laten weten!

Contact opnemen