Wat doet VasteJob

VasteJob is de personeelsbemiddelaar voor logistieke, technische en commerciële jobs. Wij gaan graag voor u op zoek naar de perfecte kandidaat. Zo nemen wij werk voor u uit handen en bespaart u kostbare tijd.

Wij streven naar lange termijn samenwerkingen met zowel onze opdrachtgevers en kandidaten. Samenwerking betekent: samen werken. Door onze open en transparante werkwijze komt u zeker niet voor verrassingen te staan, maar wordt u wel volledig ontzorgd.

Lees hieronder wat VasteJob voor u kan betekenen.

Werving & selectie

  • Professionele en efficiënte werving en selectie door VasteJob;
  •  Volledige ontzorging met betrekking tot de sollicitatieprocedure;
  •  Werknemer komt direct bij u in dienst.

Detacheren & Uitzenden

  • Inzetten van kandidaten met een uiteindelijk een eventueel dienstverband bij uw bedrijf;
  • Zaken doen conform alle geldige wet en regelgeving.

Neem contact op

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor ons kandidatenoverzicht

Deze content is pas zichtbaar als de "voorkeuren" cookies zijn geaccepteerd.

Nieuwe manier van werven

VasteJob heeft een nieuwe manier van werven, om te zorgen voor een nóg betere match tussen opdrachtgever en kandidaat. Er wordt per vacature een brochure gemaakt, met daarin alle informatie omtrent de vacature. Denk hierbij aan de gebruikelijke vacatureteksten, maar bijvoorbeeld ook een nauwkeurige salarisindicatie, afstand naar het openbaar vervoer en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast worden er meerdere opties geboden om de job de promoten.

Wij creëren graag een zo goed mogelijk beeld van de vacature voor onze kandidaten. Daarom komen wij foto’s maken van de werkplek. De foto’s worden bewerkt, zodat niemand herkenbaar in beeld is. Eventueel kunnen ook bedrijfs- en merknamen uit de foto gehaald worden, wanneer u wenst dat de vacature anoniem geplaatst wordt.

Kandidaten krijgen een goed beeld van de vacature, waardoor zij weten of de job bij hun wensen aansluit. Hierdoor zullen er geschikte kandidaten gekoppeld worden aan de vacature en stellen wij alleen mensen voor die passen bij uw bedrijf!

Een schematische weergave van het proces is hier te vinden. Wij horen het graag als u interesse heeft in deze manier van werken! Uiteraard leggen wij de mogelijkheden graag aan u uit.

Referenties bedrijven

Directeur Van Dulst Techniek:

“Wij werken al jarenlang samen met VasteJob. VasteJob probeert mee te denken met invullen van openstaande posities bij onze organisatie. De kandidaten die wij ontvangen zijn van toegevoegde waarde. VasteJob stuurt alleen kandidaten door die een grote kans van slagen hebben en probeert van toegevoegde waarde te zijn. Omdat VasteJob onze organisatie kent, weet men exact wat de specifieke wensen en eisen zijn voor toekomstige medewerkers.

Daarnaast probeert VasteJob alternatieve wervingsmethodieken uit door middel van beeld, video om onderscheidend te zijn in de wervingsmarkt. Dit helpt kandidaten zeer met het krijgen van de juiste indruk van de organisatie. Een juiste match is hierdoor sneller gemaakt.”

HR-medewerker Caldic:

“VasteJob is een fijne partner voor het meezoeken naar geschikte kandidaten voor vacatures. Door het persoonlijke contact weten ze precies wie wij zijn en wat we wel en niet zoeken. Ze bestoken je niet met mails met aanbod van kandidaten waar je niet op zit te wachten en bieden voor je vacature zeer gericht geschikte kandidaten aan.

De kracht zit in de kwaliteit en niet in de kwantiteit. Wij hebben menig kandidaat, die via VasteJob is gestart, een vast dienstverband aangeboden. VasteJob is een aanrader voor iedereen die niets heeft met de te grote uitzendbureaus.”

Sales manager Benelux Kobout:

“Vastejob en Kobout hebben al jarenlang een fijne en prettige samenwerking. Onze relatie is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Vastejob is voor Kobout een betrouwbare partner als het gaat om het werven van personeel: men is stipt en accuraat en houdt zich aan afspraken.

De medewerkers van Vastejob verdiepen zich in de cultuur van Kobout, wat een groot voordeel is bij het zoeken en aanbieden van de juiste personen.”

Start typing and press Enter to search