v

Detachering

Wil je voor jouw bedrijf tijdelijk medewerkers inhuren? Dat kan, want wij detacheren werknemers door het hele land.

Wij detacheren ook medewerkers

Als jij op zoek bent naar medewerkers met als doel om ze tijdelijk een dienstverband bij jouw bedrijf aan te bieden, is detacheren de oplossing. Je leent de medewerkers in feite van ons bedrijf.

Kom met ons in contact

We horen graag waar jouw uitdaging ligt en helpen je met een passende oplossing. Neem contact op en wij helpen je direct verder.

Vullen vrachtwagen scaled
2021 04 20 Guy Fleury Zwijnenburg werf en personeel fotos 88 scaled e1693836656674
IMG 4019 scaled
Cobus Boele VasteJob DSC04651 scaled

Wat houdt detacheren in?

Detacheren is een arbeidsregeling waarbij een werknemer voor een beperkte periode wordt toegewezen aan een externe organisatie, meestal een detacheringsbureau, en wordt ingezet bij een derde partij, zoals een bedrijf dat op zoek is naar aanvullend personeel. Deze werkwijze wordt vaak ingezet om zowel werknemers als werkgevers meer flexibiliteit te bieden en te voldoen aan veranderende arbeidsvereisten.

De voordelen van detacheren

Detacheren biedt een aantal voordelen voor onze opdrachtgevers, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 1. Flexibiliteit: 
  Je kan als opdrachtgever snel inspelen op veranderende arbeidsbehoeften, piekperiodes of specifieke projecten door tijdelijk personeel in te huren bij ons. Je kan werknemers gemakkelijk toevoegen of verminderen naargelang de behoefte, zonder langdurige arbeidscontracten.
 2. Kostenbeheersing:
  Detacheren kan kostenefficiënt zijn omdat je je als opdrachtgever niet bezig hoeft te houden met langdurige verplichtingen zoals het verstrekken van uitgebreide arbeidsvoordelen, zoals gezondheidszorg en pensioenen. Bovendien wordt de administratieve last gedeeld met ons.
 3. Risicobeheer: 
  Wij zijn verantwoordelijk voor zaken als arbeidsongevallenverzekering en arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waardoor je als werkgever minder risico loopt.
 4. verminderde wervingsinspanningen: 
  VasteJob neemt het wervings- en selectieproces over, waardoor je als werkgever tijd en middelen bespaart bij het vinden van geschikte kandidaten.

Veelgestelde vragen

Waarom detacheren?

Wat is het voordeel van detacheren?

Inhuren of uitlenen?

Hoe werkt het?

Hoe zit het met de Waadi?

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Wat zijn de nadelen van detachering?