Maak kennis

Met onze opdrachtgever

Autobedrijf de Pee is al 40 jaar actief als regionaal all-round BOVAG autobedrijf. Onze verkoopafdeling maakt graag de match tussen het aanbod occasions en de wensen van onze klanten die vaak al tientallen jaren hun auto‘s bij ons kopen. Onze werkplaats heeft als doel om de verwachtingen van elke klant waar te maken. Van klassieker, personenauto, bedrijfswagen tot camper of caravan, klanten kunnen overal mee bij ons terecht. Wij zijn volledig ingericht op reparatie en onderhoud van elektrische, benzine en dieselauto‘s en bieden daarnaast laadpalen en laadpassen aan en delen graag de kennis die we ook op het gebied van elektrisch rijden opgedaan hebben. We streven altijd naar korte wachttijden bij het maken van een afspraak en met een nog steeds groeiende klantenkring is daar de inzet van een extra personeel voor nodig.

Bedrijfsgerelateerde afbeelding
Bedrijfsgerelateerde afbeelding
Bedrijfsgerelateerde afbeelding
Bedrijfsgerelateerde afbeelding

Andere vacatures van Autobedrijf de Pee 2

Leerling automonteur

Krimpen aan den IJssel €1600 - €1800 24 - 32 uur VMBO

Als Leerling Automonteur ben je werkzaam in een dynamische omgeving. Je werkt aan een breed scala aan voertuigen en merken zowel reparatie als onderhoud.

Automonteur

Krimpen aan den IJssel €2000 - €3500 38 - 40 uur MBO

Als automonteur ben je werkzaam in een dynamische omgeving. Je werkt aan een breed scala aan voertuigen en merken zowel reparatie als onderhoud.

Wil jij je vacatures boosten?

Laat onze specialisten jou helpen met je vacatures opstellen en weet zeker dat de beste sollicitanten jou kant op komen!

Elevator Pitch- Stappenplan + voorbeelden
Corona virus, onze oplossing!