Maak kennis

Met onze opdrachtgever

Machinefabriek Krimpen is al meer dan 70 jaar een gespecialiseerd bedrijf voor aandrijfcomponenten. MFK is gespecialiseerd in tandwielen, van enkele stuks tot middelgrote series. Wij beschikken over een modern CNC machinepark om vertandingen te kunnen frezen, slijpen en meten! Bij MFK krijgt u aantoonbaar kwalitatief hoogwaardige vertandingen. Daarnaast is MFK een algemeen verspanings- en constructiebedrijf. Wij verzorgen alle warmte behandelingen zoals nitreren, gloeien en harden. Indien gewenst leveren wij onderdelen onder keur, zoals Lloyds, BV, DNV etc. Ons team van circa 35 medewerkers staan klaar om in te spelen op uw wensen. Wij zijn flexibele organisatie waardoor wij snel kunnen reageren en anticiperen bij reparatiewerk.

Bedrijfsgerelateerde afbeelding
Bedrijfsgerelateerde afbeelding
Bedrijfsgerelateerde afbeelding

Andere vacatures van Machinefabriek Krimpen 1

Allround Verspaner

Krimpen aan de Lek €2385 - €3230 38 - 40 uur MBO

Jij als Allround Verspaner gaat het hele proces door met de tandwielen, deze hoogwaardige producten moeten zeer nauwkeurig geproduceerd worden en daar help jij in mee.

Wil jij je vacatures boosten?

Laat onze specialisten jou helpen met je vacatures opstellen en weet zeker dat de beste sollicitanten jou kant op komen!

Elevator Pitch- Stappenplan + voorbeelden
Corona virus, onze oplossing!