Maak kennis

Met onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Het bedrijf is fabrikant van aandrijfsystemen voor de scheepvaart. De producten worden toegepast op diverse typen schepen bijv. offshore, bagger, sleep en duwvaart.

Onze opdrachtgever behoort tot de top vijf toeleveranciers in de automotive (en daaraan gerelateerde) industrie met wereldwijd meer dan 146.000 medewerkers. Al deze medewerkers van werken volgens de 'Way’ en dit principe staat voor: Passie, Betrouwbaar, Diversiteit, Anticipatie en Empowerment. Onze opdrachtgever is een trotse, in-house fabrikant van 360° bestuurbare voortstuwingssystemen voor de scheepvaart. De voortstuwingsystemen worden toegepast op de meest uiteenlopende scheepstypen, voornamelijk actief in de offshore en zeevaart.

Andere vacatures van ZF Marine Krimpen B.V. 2

Field Service Engineer Mechanical

Krimpen aan den IJssel €2750 - €4250 38 - 40 uur MBO

Als Field Service Engineer (Mechanical) ga je lokaal & wereldwijd mechanische inbedrijfsstellingen, onderhoud- en reparatie werkzaamheden verzorgen.

Application Engineer Mechanical

Krimpen aan den IJssel €3000 - €4650 38 - 40 uur HBO

Als Application Engineer (Mechanical) ben je nauw betrokken bij onderzoek naar en ontwikkeling van voortstuwingssystemen.

Wil jij je vacatures boosten?

Laat onze specialisten jou helpen met je vacatures opstellen en weet zeker dat de beste sollicitanten jou kant op komen!

Elevator Pitch- Stappenplan + voorbeelden
Corona virus, onze oplossing!