v

Werving & selectie

Zoek je (vaste) medewerkers voor je bedrijf, maar wil je de sollicitatieprocedure liever uit handen geven? Dan is VasteJob de partij die jou graag verder helpt!

Wij zorgen voor vaste medewerkers voor ieder bedrijf.

Als je hulp nodig hebt bij het werven van vast personeel, die je zelf in dienst wil hebben, neem dan ook gerust contact op.

Onze recruiters zijn gespecialiseerd in het vinden van kandidaten voor VasteJobs.Wij maken hiervoor gebruik van onze netwerk. Dit is een netwerk die wij sinds 2012 hebben opgebouwd.

Wij proberen de meest geschikte kandidaat voor u te vinden volgens de specificaties die belangrijk zijn voor jullie bedrijf.

 

Kom met ons in contact

We horen graag waar jouw uitdaging ligt en helpen je met een passende oplossing. Neem contact op en wij helpen je direct verder.

Vullen vrachtwagen scaled
2021 04 20 Guy Fleury Zwijnenburg werf en personeel fotos 88 scaled e1693836656674
IMG 4019 scaled
Cobus Boele VasteJob DSC04651 scaled

Werving & selectie

De werving & selectie van nieuwe medewerkers is erop gericht om nieuwe kandidaten aan te trekken, te identificeren en aan te nemen voor openstaande vacatures binnen een bedrijf. Het proces omvat verschillende stappen en activiteiten en wij begrijpen dan ook dat niet elk bedrijf hier de tijd, het personeel en de middelen voor heeft.

Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf? Dan helpen wij van VasteJob je graag verder. Wij gaan op professionele wijze te werk en nemen het gehele werving & selectie proces over, zodat jij je op andere belangrijke zaken kan richten. Na de sollicitatieprocedure komt de werknemer bij je in dienst.

Waarom kiezen voor werving & selectie door ons?

Het uitbesteden van werving en selectie aan een gespecialiseerd uitzendbureau zoals VasteJob kan verschillende voordelen bieden voor organisaties:

  1. Tijdbesparing: 
    Het wervingsproces kan langdurig zijn, vooral als het gaat om het plaatsen van vacatures, het screenen van sollicitanten en het voeren van interviews. Het uitbesteden van werving en selectie stelt interne teams in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij de wervingsinspanningen coördineren.
  2. Expertise:
    VasteJob beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in het identificeren en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten. Wij hebben toegang tot een breed netwerk van potentiële kandidaten en begrijpen de trends en uitdagingen in de arbeidsmarkt.
  3. Kostenefficiëntie:
    Het proces van werving & selectie kan tijdrovend zijn en gepaard gaan met kosten voor vacatureplaatsingen, advertenties, screening van kandidaten en interview processen. Door het uit te besteden aan ons, kan jij als bedrijf de totale kosten verminderen.

Veelgestelde vragen

Waarom werving en selectie?

Hoe werkt het?

Bij wie komt de kandidaat in dienst?

Ik wil de werving uitbesteden aan VasteJob. Wat kost dat?

Waarom zou ik kiezen voor een exclusieve opdracht bij VasteJob?

Wanneer moet ik voor de diensten van VasteJob betalen?

Welke garantie geven jullie?

Stel, ik heb 2 mensen nodig. Wat zijn dan de kosten?