v
2M8A8702 scaled

Over ons

Gevestigd in het pittoreske Krimpen aan den IJssel met een sterke focus om banen te vinden die dichtbij iemands woonhuis zijn! Wij hanteren een max reisafstand woon-werkverkeer van 25 minuten!

Ons doel is om binnen 3 jaar landelijk actief te zijn in alle branches! Wij werken uitsluitend samen met werkgevers en zetten door een uitgekiende marketingstrategie vacatures in de spotlights.

Een VasteJob Dichtbij huis:

Dit regelen wij sinds 2010!!

Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen naar vaste banen. In 2023 hebben wij een strategische verandering doorgevoerd in ons business model omdat wij een aantal aspecten signaleerden:

  • We willen beter samenwerken met werkgevers en showen daarom graag wat werkgevers te bieden hebben;
  • Reistijd is een van de grootste motivatoren van sollicitanten om een andere baan te zoeken. Daarom zoeken wij een VasteJob dichtbij huis;
  • Sollicitanten weten vaak niet waar te beginnen. De markt is onoverzichtelijk en wervingssites staan vol met anonieme vacatures. Dit is tijdrovend en niet transparant. Dit kan anders!
  • Er zijn heel veel bemiddelaars die veelal hetzelfde doen. Het is niet uniek en wij willen graag onderscheidend blijven met een veel hoger rendement;
  • Vaak wordt er in dezelfde vijver gevist om mensen te vinden. Met een uitgekiende marketingstrategie spreken wij vooral latent werkzoekende aan.

Hierom hebben wij in 2023 een mooi concept ontwikkelt om sollicitanten en bedrijven rechtstreeks met elkaar in contact te brengen zonder veel extra schakels.

Voor meer informatie neem contact op via 0180-512376

Wij werken samen met

Onze werkgevers

Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen én elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.

Zwijnenburg is een familiebedrijf sinds 1955 en wordt wereldwijd beschouwd als een gerenommeerde partner in jacht- en scheepsbouw, engineering, machinewerken en constructie.

Al meer dan 78 jaar specialist op het gebied van verspaning. Het produceren van zeer complexe werkstukken vooral gericht op tandwielen en tandwieloverbrengingen.

Autobedrijf de Pee is al 40 jaar actief als regionaal all-round BOVAG autobedrijf.
Onze verkoopafdeling maakt graag de match tussen het aanbod occasions en de wensen van onze klanten die vaak al tientallen jaren hun auto’s bij ons kopen.

In welke branche wil jij werken?

Cobus Boele VasteJob DSC04651 scaled
Cobus Boele VasteJob DSC04751 scaled
Cobus Boele VasteJob DSC04714 scaled
P1000432 scaled
Cobus Boele VasteJob DSC04814 scaled
vastejob 10 scaled

Feedback van de werknemers

Nick e1693400555336
Nick Van Vliet
google logo

Ik ben via VasteJob aan de slag gegaan in een magazijn. Ik zocht graag een functie waarin ik fysiek bezig kon zijn maar wel afwisselend werk had. Met de specifieke functie die we hier uitvoeren ben ik met alles bezig van controle tot inboeken en verpakken. Heerlijk! Ook als ik ergens mee zit of een vraag heb krijg ik zeer snel antwoord. Helemaal top dus!

wieren
Wieren Zwijnenburg
google logo

VasteJob kan alles voor je regelen qua job op korte termijn.
Het bedrijf is echt een aanrader!

Ntasi
Jurgen Machinefabriek Krimpen
google logo

Goed gezelschap ze hebben me met alles geholpen bij het vinden van een nieuwe goede baan en ook een goed huis. Ga zo door VasteJob!

foto andeleeb e1692196830303
Andaleeb Fluiconnecto
google logo

Superfijn en snel geholpen aan een nieuwe baan! Communicatie verliep heel soepel en fijn

vacature diemen
Johan Tumoba
google logo

Echt een top bureau.
Voor mij vonden ze een goede baan.
De naam zegt het al, ze zoeken echt en vaste baan voor je

Laat ons je helpen

Kun jij je droombaan maar niet vinden? Of heb je helemaal geen zin of tijd om zelf te zoeken? Laat ons je helpen! Wij koppelen jou en je nieuwe werkgever graag aan elkaar. Neem contact op via 0180-512376

Cobus Boele VasteJob DSC04672 scaled
5fdd56e6 d8bd 403c 8359 6947a00a4dfa
IMG 4019 scaled
john