Wij zijn vastejob

Meer dan een uitzendbureau

Wist je dat je op onze website eenvoudig zelf jouw vacature plaatst?

Daarbij zien bezoekers duidelijk jouw naam en website staan en kunnen ze met één klik op de knop rechtstreeks solliciteren. Wel zo makkelijk, toch?

Laat je ons liever zoeken? Geen probleem! Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij koppelen jou en je nieuwe medewerker aan elkaar. Lees hieronder meer.

50+ openstaande vacatures
15+ aangesloten bedrijven

Onze diensten:

Hoe kunnen wij jou helpen

Zelf werven

Met trots presenteren wij een unieke manier om zelf naar nieuw talent te zoeken en hen direct aan te trekken. Op onze website heb je de mogelijkheid om een bedrijfspagina aan te maken en zelf je vacature(s) in de schijnwerpers te zetten, waarbij potentiële sollicitanten duidelijk jouw bedrijfsnaam en website te zien krijgen. Geen gedoe meer met tussenpersonen of langdradige procedures. Met slechts één klik op de knop kunnen geïnteresseerden bij jou solliciteren, wat het proces razendsnel en efficiënt maakt.

3 e1693571685239

Werven door Vastejob

Als je toch liever niet zelf op zoek gaat naar nieuw personeel, kun je het zoekwerk aan ons overlaten. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij zullen ons best doen om de juiste match te vinden tussen jou als werkgever en je nieuwe medewerker. Jouw tevredenheid staat daarbij voorop. Dat betekent dat we doorzoeken totdat we de ideale kandidaat hebben gevonden die naadloos aansluit bij jouw bedrijfscultuur en behoeften.

4 e1693571630124

Waarom via VasteJob?

Dichtbij jouw bedrijf

Medewerkers die te laat komen door files of vertragingen in het ov zijn vanaf nu verleden tijd. Bij VasteJob matchen we vooral medewerkers die dichtbij jouw bedrijf wonen.

Gemak

Zelf een bedrijfspagina aanmaken en vacatures plaatsen was nog nooit zo eenvoudig. Bij VasteJob is het in een paar klikken geregeld. Laat die sollicitaties maar binnenkomen!

Perfecte match

Door ons echt te verdiepen in de mens achter de sollicitant én de wens van het bedrijf matchen wij werkzoekenden en werkgevers met elkaar.

Groot netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde kandidaten en gerenommeerde bedrijven kunnen we snel en efficiënt de juiste match maken.

50+ Openstaande vacatures
350+ Vaste jobs geregeld
15+ Aangesloten bedrijven
9.4/10 uit 32 beoordelingen

Meer dan een uitzendbureau

Cobus Boele VasteJob DSC04742 scaled
foto andeleeb e1692196830303
Bubacarr foto e1693400595162
vacatures stolwijk
vacatures mijdrecht
vastejob 04 masked
Nick e1693400555336

Wij werken samen met:

Onze werkgevers

Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen én elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.

Zwijnenburg is een familiebedrijf sinds 1955 en wordt wereldwijd beschouwd als een gerenommeerde partner in jacht- en scheepsbouw, engineering, machinewerken en constructie.

Al meer dan 78 jaar specialist op het gebied van verspaning. Het produceren van zeer complexe werkstukken vooral gericht op tandwielen en tandwieloverbrengingen.

Autobedrijf de Pee is al 40 jaar actief als regionaal all-round BOVAG autobedrijf.
Onze verkoopafdeling maakt graag de match tussen het aanbod occasions en de wensen van onze klanten die vaak al tientallen jaren hun auto’s bij ons kopen.

Kom met ons in contact

Kun jij maar geen nieuwe medewerker(s) vinden? Of heb je helemaal geen zin of tijd om zelf te zoeken? Laat ons je helpen! Wij koppelen jou en je nieuwe medewerker graag aan elkaar. Kun jij je lekker richten op de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Cobus Boele VasteJob DSC04672 scaled
5fdd56e6 d8bd 403c 8359 6947a00a4dfa
IMG 4019 scaled
john