Junior Commercieel Medewerker

 • Krimpen aan den IJssel
 • €1800 - €2400
 • 24 - 40 uur
 • HBO, MBO
 • Sales

Junior Commercieel Medewerker

Heb jij (bijna) je MBO4-diploma op zak en wil je na je studie graag aan de slag? Of volg je een duale HBO-opleiding en zoek je een commerciële bijbaan? Dan hebben we bij VasteJob in Krimpen aan den IJssel dé startersfunctie voor jou!

Als Junior Commercieel Medewerker krijg je de kans om jouw commerciële talenten naar een hoger niveau te tillen. Je bent volop actief om ons nieuwe concept in de markt te zetten. We zoeken iemand die gedreven is en beschikt over de nodige bravoure om resultaten te boeken.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van (telefonische) acquisitie om nieuwe klanten binnen te halen;
 • Ondersteunen van je commerciële collega’s bij diverse taken;
 • Beheren van klantgegevens en -communicatie in ons systeem;
 • Als je er klaar voor bent, stappen we samen in de auto om klanten te bezoeken en relaties te onderhouden en uit te breiden;
 • Actief deelnemen aan verkooptrainingen om je vaardigheden te verbeteren.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige en uitdagende functie waarin je al jouw commerciële talenten kunt ontwikkelen;
 • Een energieke werkomgeving waarin we groei belangrijk vinden;
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Een mooi salaris tussen €1800 – €2400, op basis van een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid om naast je baan een deeltijd studie te volgen;
 • Een team van jonge collega’s dat elkaar ondersteunt en assisteert.

Dit ben jij:

 • Jij weet van aanpakken en houdt van een uitdaging;
 • Je bent niet bang om klanten (telefonisch) te woord te staan en weet deze te overtuigen;
 • Je kunt goed communiceren;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent bereid om 24 – 40 uur per week te werken;
 • Je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag;
 • Je bent ambitieus en klaar om jouw carrière een kickstart te geven.

Als jij er klaar voor bent om je carrière te starten en samen met ons succesvol te zijn, dan gaan we graag het gesprek met je aan. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent door het sollicitatieformulier in te vullen.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Arjan Pols via telefoonnummer 0180-512376 of stuur een mail naar info@vastejob.nl.

Sollicitatieproces

1 van 5

Stap 1: Waar gaat je sollicitatie heen?

Je sollicitatie wordt verstuurd naar de contactpersoon. Op basis van je gegevens zal er een eerste screening gemaakt worden. Hierbij wordt vooral gekeken naar de meest essentiële competenties (zoals reisafstand, opleiding, certificaten, arbeidsvoorwaarden e.d.)

2 van 5

Stap 2: Je ontvangt een reactie

Je ontvangt een reactie van de contactpersoon. Wij adviseren (zowel naar werkgevers als VasteJob) om binnen 24 uur met een reactie te komen. Je wordt of uitgenodigd voor een gesprek, of er wordt nog meer info opgevraagd, of de procedure wordt gestopt.

3 van 5

Stap 3: Top, je mag op gesprek

Super, je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. Jij en de contactpersoon kunnen dan samen bekijken of jullie goed bij elkaar passen. Je krijgt hierbij de kans om alle vragen te stellen die je hebt en ook de werkgever zal benieuwd zijn naar jou.

4 van 5

Stap 4: Vervolggesprek

In veel gevallen zal er een tweede gesprek volgen om nog wat dieper op de materie in te gaan. Jij wilt natuurlijk ook een goede keuze maken en de werkgever ook. In dit gesprek komen ook specifieke arbeidsvoorwaarden aan bod.

5 van 5

Stap 5: Aan het werk

Vervolgens ga je aan het werk bij je nieuwe werkgever, mits jullie beiden enthousiast zijn over elkaar natuurlijk. Je leert je nieuwe collega’s kennen en voor je het weet krijg je ook je eerste salaris binnen.

Solliciteer nu!

Ga aan de slag, vul je gegevens in en we komen er heel snel bij je op terug.

Heb je vragen?

Neem contact op met Arjan!

Andere vacatures van VasteJob 5

Commercieel Medewerker

Krimpen aan den IJssel €2500 - €3250 HBO Sales

Als Commercieel Medewerker bij VasteJob in Krimpen aan den IJssel ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van klantrelaties, het behalen van verkoopdoelstellingen en het identificeren van marktkansen om hierop in te spelen. Je werkt samen met een hecht team in een dynamische omgeving waar van vertrouwen, respect en samenwerking centraal staan.

Marketing Specialist

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3000 HBO

Als marketingmedewerker bij VasteJob vergroot je de exposure via social media, SEO-optimalisatie en tekstcreatie. Je beheert vacatures, nieuwsbrieven, blogs, evenementen en denkt mee over de marketingstrategie en websitepromotie.

Consultant Techniek

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als intercedent/consultant techniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.

Consultant Infra

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als consultant infra ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.

Consultant Groenvoorziening

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als consultant groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.