Consultant Groenvoorziening

 • Krimpen aan den IJssel
 • €2300 - €3200
 • 32 - 40 uur
 • HBO

Consultant Groenvoorziening

Jij bent een kei in het opzetten van een nieuwe business.

Je werft namelijk zelf je opdrachtgevers, regelt door middel van telefonische acquisitie afspraken bij de klanten en bouwt zelfstandig een relatie op. Tijdens de klantbezoeken ben je in staat om de wensen van de opdrachtgever in kaart te brengen en hiervoor een passende oplossing aan te dragen die vanuit VasteJob te faciliteren is.

Je taken:

 • Benaderen van nieuwe klanten en kandidaten, veelal telefonisch;
 • Kandidaten inschrijven, contracten maken in het personeelsadministratiesysteem;
 • Matchen van kandidaten op vacatures die leiden tot een succesvolle bemiddeling;
 • Contact onderhouden met kandidaten;
 • Overige werkzaamheden binnen de vestiging zoals de telefoon opnemen, mensen ontvangen.

De functies die je gaat bemiddelen zijn o.a.:

 • Hovenier: Hoveniers zijn betrokken bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ze planten bomen en struiken, leggen graszoden, installeren irrigatiesystemen en voeren andere landscapingtaken uit.
 • Boomverzorger/Boomverzorgingsspecialist: Boomverzorgers houden zich bezig met het planten, snoeien en onderhouden van bomen. Ze hebben vaak specialistische kennis over boomziekten en boomverzorgingstechnieken.
 • Tuinman/Groenvoorziener: Tuinmannen of groenvoorzieners zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van tuinen en groene ruimtes. Dit omvat gras maaien, onkruid wieden, snoeien en algemeen terreinonderhoud.
 • Landschapsarchitect: Landschapsarchitecten ontwerpen buitenruimtes, waaronder parken, tuinen en publieke pleinen. Ze werken vaak samen met klanten om hun wensen om te zetten in functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen.
 • Groenbeheerder: Groenbeheerders zijn verantwoordelijk voor het beheer van groene ruimtes, zoals parken of plantsoenen. Ze kunnen toezicht houden op een team van groenvoorzieningsmedewerkers en ervoor zorgen dat groenprojecten binnen budget en volgens planning worden uitgevoerd.
 • Medewerker Groenvoorziening: Dit omvat diverse taken zoals het opruimen van groenafval, het onderhouden van plantbedden, het assisteren bij de aanleg van tuinen, en andere uitvoerende taken binnen groenvoorzieningsprojecten.
 • Leidinggevende functies: Binnen groenvoorzieningsbedrijven zijn er ook leidinggevende posities, zoals teamleiders, projectmanagers en directeuren die verantwoordelijk zijn voor het coördineren en beheren van groenvoorzieningsprojecten.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris in overleg, afhankelijk kennis en relevante ervaring;
 • Je krijgt de tijd om de markt op te bouwen;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom krijg je van ons diverse trainingen;
 • Gezellige collega’s die jou graag met open armen ontvangen;
 • Een aangename bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen.

Dit ben jij:

Wat maakt jou de perfecte match? Jij bent gedreven, creatief en ondernemend. Jij kan contacten opbouwen en onderhouden. Bij een tegenslag bent jij niet te stoppen. Verder beschik jij over:

 • Minimaal HBO werk- en denk niveau / MBO4 afgerond
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Jij bent taalkundig sterk en werkt zeer gestructureerd;
 • Jij bent te omschrijven als assertief, iemand met lef en overtuigingskracht die stevig in zijn/haar schoenen staat;
 • Jij woont in de omgeving van Krimpen a/d IJssel;
 • Jij hebt tenminste 3 jaar ervaring als intercedent/ recruiter in de personeelsbemiddeling, bij voorkeur in de groenvoorziening

Solliciteer direct, want wij zijn opzoek naar jou! Klik op de sollicitatie knop of neem contact op met Arjan Pols via telefoonnummer 0180-512376.

Sollicitatieproces

1 van 5

Stap 1: Waar gaat je sollicitatie heen?

Je sollicitatie wordt verstuurd naar de contactpersoon. Op basis van je gegevens zal er een eerste screening gemaakt worden. Hierbij wordt vooral gekeken naar de meest essentiële competenties (zoals reisafstand, opleiding, certificaten, arbeidsvoorwaarden e.d.)

2 van 5

Stap 2: Je ontvangt een reactie

Je ontvangt een reactie van de contactpersoon. Wij adviseren (zowel naar werkgevers als VasteJob) om binnen 24 uur met een reactie te komen. Je wordt of uitgenodigd voor een gesprek, of er wordt nog meer info opgevraagd, of de procedure wordt gestopt.

3 van 5

Stap 3: Top, je mag op gesprek

Super, je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. Jij en de contactpersoon kunnen dan samen bekijken of jullie goed bij elkaar passen. Je krijgt hierbij de kans om alle vragen te stellen die je hebt en ook de werkgever zal benieuwd zijn naar jou.

4 van 5

Stap 4: Vervolggesprek

In veel gevallen zal er een tweede gesprek volgen om nog wat dieper op de materie in te gaan. Jij wilt natuurlijk ook een goede keuze maken en de werkgever ook. In dit gesprek komen ook specifieke arbeidsvoorwaarden aan bod.

5 van 5

Stap 5: Aan het werk

Vervolgens ga je aan het werk bij je nieuwe werkgever, mits jullie beiden enthousiast zijn over elkaar natuurlijk. Je leert je nieuwe collega’s kennen en voor je het weet krijg je ook je eerste salaris binnen.

Solliciteer nu!

Ga aan de slag, vul je gegevens in en we komen er heel snel bij je op terug.

Heb je vragen?

Neem contact op met Arjan!

Andere vacatures van VasteJob 5

Commercieel Medewerker

Krimpen aan den IJssel €2500 - €3250 HBO Sales

Als Commercieel Medewerker bij VasteJob in Krimpen aan den IJssel ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van klantrelaties, het behalen van verkoopdoelstellingen en het identificeren van marktkansen om hierop in te spelen. Je werkt samen met een hecht team in een dynamische omgeving waar van vertrouwen, respect en samenwerking centraal staan.

Junior Commercieel Medewerker

Krimpen aan den IJssel €1800 - €2400 HBO Sales

Heb jij je MBO4-diploma op zak en wil je na je studie graag aan de slag of wil je graag door studeren door een duale HBO-opleiding te volgen? Dan hebben we bij VasteJob dé startersfunctie voor jou! Als Junior Commercieel Medewerker krijg je de kans om jouw commerciële talenten naar een hoger niveau te tillen. Je bent volop actief om ons nieuwe concept in de markt te zetten.

Marketing Specialist

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3000 HBO

Als marketingmedewerker bij VasteJob vergroot je de exposure via social media, SEO-optimalisatie en tekstcreatie. Je beheert vacatures, nieuwsbrieven, blogs, evenementen en denkt mee over de marketingstrategie en websitepromotie.

Consultant Techniek

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als intercedent/consultant techniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.

Consultant Infra

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als consultant infra ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.