Commercieel Medewerker

 • Krimpen aan den IJssel
 • €2500 - €3250
 • 32 - 40 uur
 • HBO, MBO
 • Sales

Commercieel Medewerker

Wij zijn op zoek naar een gedreven Commercieel Medewerker die commercieel is aangelegd. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van klantrelaties, het realiseren van verkoopdoelstellingen en het bijdragen aan de groei van VasteJob. Onze organisatie hecht waarde aan een werkcultuur van vertrouwen, respect en samenwerking. Wij geloven dat commercieel succes hand in hand gaat met een sterke morele basis. Daarnaast gaan we er bij VasteJob altijd voor en is onze slogan: altijd blijven lachen!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Klantrelaties opbouwen en onderhouden: Actief luisteren naar klanten, behoeften van de klanten begrijpen en passende oplossingen bieden.
 • Verkoopdoelstellingen behalen: Ontwikkelen van effectieve verkoopstrategieën om de gestelde doelen te bereiken.
 • Inspelen op de markt: Trends en kansen in de markt identificeren en hierop inspelen.
 • Ethiek: Handelen in overeenstemming met de richtlijnen van VasteJob en bijdragen aan een cultuur van transparantie en eerlijkheid.
 • Samenwerking: Werken in een teamverband met andere collega’s om klanttevredenheid te waarborgen en bedrijfsdoelen te bereiken.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige en uitdagende functie waarin je al jouw commerciële talenten kunt ontwikkelen;
 • Een energieke, stimulerende werkomgeving waarin we groei belangrijk vinden;
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Een passend salaris tussen de €2500 tot €3250, op basis van een fulltime dienstverband. Salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een hecht team van jonge collega’s dat elkaar ondersteunt en assisteert.

Dit ben jij:

 • Eerlijkheid, vertrouwen en respect zijn jouw normen en waarden.
 • Je bent commercieel ingesteld en hebt minimaal twee jaar ervaring in een commerciële functie. Als je geen ervaring hebt, maar wel gemotiveerd bent, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Je bent in staat om klanten proactief te benaderen. Klanttevredenheid staat bij jou hoof in het vaandel. Je hebt het vermogen om duurzame relaties op te bouwen.
 • Je bent oplossingsgericht om oplossingen te bieden voor klantbehoeften.
 • Je bent gemotiveerd en hebt een gedreven werkhouding, maar staat er ook voor open om opbouwende feedback te ontvangen en beter te worden in het vak.
 • Je bent flexibel en kunt omgaan met weerstanden en op en neergaande bewegingen binnen de uitzendbranche.
 • Je woont in de omgeving van Krimpen aan den IJssel.
 • Je hebt een afgeronde sociale of commerciële opleiding op mbo- of hbo-niveau.

Als jij er klaar voor bent om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en samen met ons succesvol te zijn, dan gaan we graag het gesprek met je aan. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent door het sollicitatieformulier in te vullen.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Arjan Pols via telefoonnummer 0180-512376 of stuur een mail naar info@vastejob.nl.

Sollicitatieproces

1 van 5

Stap 1: Waar gaat je sollicitatie heen?

Je sollicitatie wordt verstuurd naar de contactpersoon. Op basis van je gegevens zal er een eerste screening gemaakt worden. Hierbij wordt vooral gekeken naar de meest essentiële competenties (zoals reisafstand, opleiding, certificaten, arbeidsvoorwaarden e.d.)

2 van 5

Stap 2: Je ontvangt een reactie

Je ontvangt een reactie van de contactpersoon. Wij adviseren (zowel naar werkgevers als VasteJob) om binnen 24 uur met een reactie te komen. Je wordt of uitgenodigd voor een gesprek, of er wordt nog meer info opgevraagd, of de procedure wordt gestopt.

3 van 5

Stap 3: Top, je mag op gesprek

Super, je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. Jij en de contactpersoon kunnen dan samen bekijken of jullie goed bij elkaar passen. Je krijgt hierbij de kans om alle vragen te stellen die je hebt en ook de werkgever zal benieuwd zijn naar jou.

4 van 5

Stap 4: Vervolggesprek

In veel gevallen zal er een tweede gesprek volgen om nog wat dieper op de materie in te gaan. Jij wilt natuurlijk ook een goede keuze maken en de werkgever ook. In dit gesprek komen ook specifieke arbeidsvoorwaarden aan bod.

5 van 5

Stap 5: Aan het werk

Vervolgens ga je aan het werk bij je nieuwe werkgever, mits jullie beiden enthousiast zijn over elkaar natuurlijk. Je leert je nieuwe collega’s kennen en voor je het weet krijg je ook je eerste salaris binnen.

Solliciteer nu!

Ga aan de slag, vul je gegevens in en we komen er heel snel bij je op terug.

Heb je vragen?

Neem contact op met Arjan!

Andere vacatures van VasteJob 5

Junior Commercieel Medewerker

Krimpen aan den IJssel €1800 - €2400 HBO Sales

Heb jij je MBO4-diploma op zak en wil je na je studie graag aan de slag of wil je graag door studeren door een duale HBO-opleiding te volgen? Dan hebben we bij VasteJob dé startersfunctie voor jou! Als Junior Commercieel Medewerker krijg je de kans om jouw commerciële talenten naar een hoger niveau te tillen. Je bent volop actief om ons nieuwe concept in de markt te zetten.

Marketing Specialist

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3000 HBO

Als marketingmedewerker bij VasteJob vergroot je de exposure via social media, SEO-optimalisatie en tekstcreatie. Je beheert vacatures, nieuwsbrieven, blogs, evenementen en denkt mee over de marketingstrategie en websitepromotie.

Consultant Techniek

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als intercedent/consultant techniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.

Consultant Infra

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als consultant infra ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.

Consultant Groenvoorziening

Krimpen aan den IJssel €2300 - €3200 HBO

Als consultant groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie. Je bouwt zelfstandig relaties op, identificeert de behoeften van de klanten tijdens bezoeken en biedt passende oplossingen aan die door VasteJob gefaciliteerd kunnen worden.