Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Diemen

Ben jij op zoek naar een uitdagende vacature Diemen? Dan hebben wij hoogstwaarschijnlijk een passende vacature voor jou! VasteJob is een bemiddelaar tussen werkzoekenden en bedrijven op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij zijn gericht op het vinden van banen die aansluiten op jouw wensen en ambities. En met onze unieke werkwijze richten wij ons niet enkel op het vinden van een passende baan, maar ook een baan die bijdraagt aan jouw persoonlijke groei. Wij bieden banen binnen verschillende sectoren en met name banen in de techniek en de logistiek.

 

Over de regio Diemen

Diemen is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. De stad ligt ten oosten van Amsterdam, er is dan ook een goede verbinding tussen beide steden. Diemen heeft een gunstige ligging nabij de A1 en de A10 en daarnaast is het makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Dankzij de gunstige ligging van de stad is er veel werkgelegenheid in de regio. Ook bevinden veel bedrijven en kantoren zich in Diemen, waaronder zelfs multinationals en innovatieve start-ups.

 

Vacature Diemen vinden

Als onderdeel van de Amsterdamse regio zijn er diverse vacatures te vinden in Diemen. Dankzij de sterke aanwezigheid van bedrijven in de zakelijke dienstverlening, zijn er een hoop vacatures in onder andere de financiële of administratieve dienstverlening. Daarnaast zijn er ook veel klantenservice banen en banen in de IT. Ook start-ups en technologiebedrijven op het gebied van softwareontwikkeling en duurzaamheid zijn gevestigd in Diemen, waardoor hier functies in de technologie beschikbaar zijn.

Bij VasteJob begrijpen wij dat langdurige werkgelegenheid belangrijk is en dat de meeste werkzoekenden het liefst een baan vinden voor de langere termijn. We proberen dan ook banen met een mogelijkheid tot een vaste aanstelling voor onze werkzoekenden te vinden. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan banen in de buurt van jouw huis, daarom proberen wij een baan voor je te vinden op een maximale afstand van 30 minuten reistijd.

 

Bijbaan vacatures in Diemen

Bij VasteJob richten we ons voornamelijk op het vinden van passende vaste banen voor onze werkzoekenden, maar we hebben ook diverse openstaande vacatures voor bijbanen. Als je op zoek bent naar een bijbaan in Diemen, nodigen we je graag uit om onze vacaturebank te bekijken. Daar kun je eenvoudig en snel filteren op criteria zoals locatie, opleidingsniveau en sector. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te woord te staan.