Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Huizen

Woon jij in omgeving Huizen en ben je op zoek naar een leuke vacature Huizen? Dan ben je bij VasteJob aan het juiste adres, want wij hebben tal van vacatures in Huizen voor verschillende sectoren, opleidingsniveaus en ervaringsniveaus.

 

Over de regio Huizen

Huizen is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen aan het Gooimeer, één van de randmeren van het IJsselmeer en maakt deel uit van het gebied ’t Gooi. Oorspronkelijk was het een vissersdorp en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een stad met diverse bedrijvigheid. De omgeving van Huizen is omgeven door de prachtige natuur, waaronder waterpartijen en groene gebieden. Het Gooimeer biedt mogelijkheden voor recreatie en watersport.

Huizen ligt gunstig ten opzichte van belangrijke verkeersroutes en is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast heeft de stad alle belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten en gezondheidszorginstellingen. Het is ook goed verbonden met omliggende steden en dorpen. De gemeenschap in de stad is levendig en organiseert regelmatig evenementen en activiteiten gedurende het jaar.

 

De werkgelegenheid in Huizen

De economie van Huizen is divers, er zijn bedrijven actief in verschillende sectoren, waaronder handel, dienstverlening en technologie. De werkgelegenheid in Huizen is verdeeld over verschillende sectoren, waaronder de detailhandel, dienstverlening, technologie en gezondheidszorg.

 

Over vacatures Huizen bij VasteJob

Wij fungeren als de schakel tussen werkzoekenden en de meest aantrekkelijke opdrachtgevers op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ons streven gaat verder dan alleen het creëren van een plezierige werkomgeving en het bieden van perspectief op een vaste baan; wij zetten ons ook actief in voor zelfontwikkeling en groei.

Wat ons onderscheidt van andere arbeidsbemiddelaars is onze focus op het matchen van werkzoekenden met banen in de nabije omgeving. Bij ons vind je vrijwel altijd een baan binnen een maximale reisafstand van 25 minuten. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig met de fiets naar het werk te gaan, wat niet alleen gunstig is voor je gezondheid maar ook bijdraagt aan een beter milieu! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij voor jou kunnen bieden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.