Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Laren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je loopbaan en ben je woonachtig in omgeving Laren? Dan ben je bij VasteJob aan het juiste adres, wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau die jou graag verder helpt aan een leuke vacature Laren.

 

Over de regio Laren

Laren is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Blaricum wordt het gezien als één van de rijkste gemeenten van het land. Het is dan ook één van de oudst bebouwde plekken in ’t Gooi. Het dorp is nabij Hilversum en Blaricum gelegen en is makkelijk met de auto bereikbaar via de snelwegen A27 en de A1.

Het dorp staat voornamelijk bekend als een echt modecentrum en kunstenaarsdorp. Het dorp heeft dan ook meerdere bezienswaardigheden zoals de Singer Laren, het Geologisch museum Hofland en De Brink; het centrale plein van Laren, waar je onder andere kunt wandelen, winkelen of gezellig een terrasje kunt pakken. Kortom, er is genoeg te doen in Laren en dit zorgt ook voor voldoende werkgelegenheid.

 

Vacature Laren vinden

Kom jij uit omgeving Laren en ben je op zoek naar een leuke vacature Laren die jouw behoeften en wensen op het gebied van werk kan kan vervullen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze vacaturebank.

In Laren zijn er een aantal sectoren actief, dit betekent dan ook dat er diverse baankansen in het dorp zijn. Zo kan je er werken in de detailhandel, maar ook in het onderwijs of de gezondheidszorg. Een belangrijke sector die bijdraagt aan de economie in Laren zijn de culturele sector en de kunst. Er hebben dan ook meerdere kunstenaars verbleven in dit rijke dorp.

 

Over VasteJob

Bij VasteJob staan wij voor je klaar als het gaat om het vinden van de ideale baan die bij je past. Met ons brede aanbod aan vacatures door het hele land, hebben wij voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar een baan in de techniek of toch liever in de logistiek, bij ons vind je wat je zoekt.

Bij ons zal je bijna altijd een baan met een maximale reisafstand van 25 min vinden. Wij hechten namelijk veel waarde aan werken dichtbij huis. Op deze manier houd je namelijk nog voldoende tijd over voor andere zaken en ligt de drempel om met de fiets naar het werk te gaan lager. Want bij VasteJob fietsen wij graag en dat zien we natuurlijk ook graag terug bij onze werkzoekenden! Fietsen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu!