Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Roelofarendsveen

Ben jij op zoek naar een nieuwe zakelijke uitdaging en wacht je nog op jouw droom vacature Roelofarendsveen? Wacht niet langer, want wij hebben een breed aanbod aan leuke vacatures in diverse sectoren, door het hele land!

 

Regio Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is een plaats in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Leiden en Amsterdam, in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats bevindt zich te midden van waterwegen en plassen. Als we teruggaan in de tijd, zien we dat de geschiedenis van Roelofarendsveen nauw verbonden is met de ontginning van veengebieden en waterbeheer, het gebied was vroeger dan ook bekend vanwege de turfwinning.

Dankzij de ligging aan de oevers van de Braassemermeer en de Westeinderplassen, is het gebied erg populair voor onder andere vissers, watersportactiviteiten en zeilen. Ondanks de vele waterwegen en plassen is Roelofarendsveen toch goed bereikbaar via de snelwegen A4 en A44 met de auto en zijn er zelfs verbindingen met het openbaar vervoer.

 

Op zoek naar een vacature Roelofarendsveen?

Ben jij op zoek naar een leuke vacature Roelofarendsveen? Dan ben je bij VasteJob zeker aan het juiste adres. Wij hebben in onze vacaturebank namelijk een breed aanbod aan vacatures in deze omgeving.

Hoewel Roelofarendsveen niet zo groot is als sommige nabijgelegen steden, biedt de plaats wel degelijk baankansen binnen verschillende sectoren aan. Roelofarendsveen levert maarliefst een kwart vn de Nederlandse tulpenproductie en heeft jaarlijks een bloemencorso, hierdoor zijn er veel banen in de tulpenproductie beschikbaar. Daarnaast heeft het dorp ook een winkelcentrum, waar diverse supermarkten en speciaalzaken te vinden zijn.

 

Werken via VasteJob

VasteJob is een bemiddelaar op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij richten ons op het koppelen van banen bij leuke opdrachtgevers aan werkzoekenden. Maar wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau, we richten ons namelijk op het vinden van banen met uitzicht op een vaste aanstelling in de toekomst. De meeste van ons zijn op zoek naar vastigheid en stabiliteit en een vaste baan draagt daar mooi aan bij.

Ook vinden wij dicht bij huis werken erg belangrijk. Je zal bij ons dan ook vacatures voorgesteld krijgen met een maximale reisafstand van 25 minuten vanaf huis. Zo ben je dagelijks niet veel tijd kwijt aan woon-werkverkeer en houd je meer tijd over voor andere zaken naast werk. De mentale gesteldheid van onze werknemers vinden wij belangrijk en het is bij onze opdrachtgevers dan ook zeker mogelijk om jezelf te ontwikkelen en te ontplooiien op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!