Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature Wilnis

Woon jij in de omgeving Wilnis en ben je op zoek naar een nieuwe baan in deze omgeving? Dan helpt VasteJob jou graag verder. Bij ons kan je terecht voor vacatures binnen diverse sectoren voor verschillende opleidingsniveaus.

Over Wilnis

Wilnis is een dorp in de provincie Utrecht. Het dorp ligt in de gemeente “De Ronde Venen”, dit is een groene gemeente met een zeer rijke cultuurhistorie. Het dorp heeft een landelijk karakter en is omgeven door prachtige natuur en waterwegen. Wilnis ligt centraal in het land, op zo’n 20 km afstand van Amsterdam en 15 km afstand van Utrecht, het dorp is dan ook goed bereikbaar via de A2 en met het openbaar vervoer. Alhoewel Wilnis een klein dorp is, heeft het dorp wel alle basisvoorzieningen zoals een supermarkt, winkels, sportfaciliteiten, scholen en restaurants. Voor uitgebreidere voorzieningen kan je naar nabijgelegen dorpen Mijdrecht of Vinkeveen.

 

De werkgelegenheid in Wilnis

Ondanks dat Wilnis een klein dorp is, zijn er voldoende baankansen binnen verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan banen in de dienstverlening zoals de horeca, toerisme, zorg en detailhandel. Daarnaast is er ook genoeg werkgelegenheid in de bouw en het vastgoed, het dorp bevindt zich in een groeiend gebied waar veel kansen in de bouwsector zijn en uiteindelijk ook in het vastgoed.

Omdat Wilnis in een landelijke omgeving ligt, zijn er ook carrièremogelijkheden in de landbouw- en tuinbouwsector. Denk aan boerenbedrijven, kwekerijen en agrarische dienstverlening.

Vacature Wilnis vinden

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een vacature in Wilnis? Dan ben je bij VasteJob aan het juiste adres. Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau, wij staan klaar voor onze kandidaten die op zoek zijn naar een baan. Het is dan ook onze missie om werkzoekenden aan een baan te helpen en hun helpen om talenten te ontplooien.