Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacature zorg

De zorg is een belangrijke sector in de maatschappij. Deze sector richt zich op het leven van gezondheidszorg en ondersteuning aan individuen en gemeenschappen om hun welzijn en gezondheid te verbeteren. Werken in deze sector is dan ook een lonende en essentiële carrièrekeuze. Ben jij op zoek naar een leuke vacature zorg? Bekijk dan vooral onze vacaturebank!

 

Werken in de zorg

Werk in de zorg kan heel breed zijn, er zijn namelijk verschillende takken en specialisaties binnen de sector. Zo zijn er banen als verpleegkundige en fysiotherapeut, maar vallen ook medisch laboratoriumwerk en administratie in de gezondheidszorg onder de zorg. Werken in deze sector betekent dat er veel menselijk contact is, je helpt zorg behoevende bij het genezen van ziekten, het omgaan met gezondheidsproblemen en het verbeteren van het algehele welzijn van je doelgroep.

Ook zijn er verschillende doelgroepen die je op kan gaan, zo kan je kiezen om in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg aan de slag te gaan, maar kan jouw doelgroep bijvoorbeeld ook jongeren zijn, bij de laatste doelgroep zijn de jongeren niet per se ziek, maar hebben ze wel bepaalde zorg en ondersteuning nodig.

 

Betekenisvol werk

Deze sector is één van de weinige sectoren waarin je direct een positieve impact op het leven van anderen kunt hebben. Dit geeft dan ook vaak een diepgaand gevoel van voldoening bij de zorgmedewerkers. Daarnaast heb je meestal ook een grote verantwoordelijkheid voor het welzijn van de doelgroep. Nauwkeurigheid, empathie en ethisch handelen zijn dan ook eigenschappen en vaardigheden die er van je verwacht worden tijdens het uitoefenen van je beroep.

Het werken in de zorg kan uitdagend zijn vanwege de emotionele en fysieke eisen, maar het biedt een kans om echt verschil te maken in het leven van mensen. Het is een sector waarin empathie, medeleven en toewijding hoog in het vaandel staan, en waarin zorgverleners een belangrijke rol spelen in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van individuen en gemeenschappen.

 

Vacature zorg vinden

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de zorg, kan het vinden van de geschikte vacature soms lastig zijn. Maar niet getreurd, want daarom zijn wij er. VasteJob is een bemiddelaar tussen werkzoekenden en opdrachtgevers op de Nederlandse arbeidsmarkt en wij helpen jou dan ook graag bij het vinden van een vacature zorg die bij jou past en aansluit op jouw wensen. De vacatures die wij aanbieden zijn zeer divers, zo zit er voor bijna iedereen wel wat bij.

Mocht je nog geen vacature in de zorg hebben gevonden die jou aanspreekt, maar ben je wel dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je uiteraard ook inschrijven en je CV bij ons achterlaten en bellen wij je terug als we iets passends hebben.

 

 

Waarom VasteJob?

VasteJob is het uitzendbureau dat meer doet dan alleen het uitzenden van krachten. Wij willen dat onze werkzoekenden gelukkig zijn op hun nieuwe werkplek en daarom werken wij ook alleen samen met de leukste opdrachtgevers! Het is ons doel om binnen drie jaar actief te zijn in alle branches, zodat wij niemand hoeven uit te sluiten.

Veel mensen zijn op zoek naar een baan die niet al te ver van huis is, om te reistijd te beperken, want niemand houdt ervan om lang naar het werk te moeten reizen. En laat dat nou net het gene zijn waar wij ons op focussen. Wij koppelen werkzoekenden aan banen zo dicht mogelijk bij huis, zodat ze een maximale reisafstand van 25 minuten hebben. Zo houd je meer tijd over op een dag en kan je ook nog andere zaken op een dag voltooien. Ook beter voor het algehele welzijn! Ben jij benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.