Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Gorinchem

Gorinchem, ook wel “Gorcum” genoemd, is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Woon jij in de omgeving Gorinchem en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Dan helpen wij je graag verder. Bij VasteJob kan je terecht voor de leukste vacatures Gorinchem.

 

Omgeving Gorinchem

De omgeving van Gorinchem is gevarieerd en biedt een mix van natuurlijke schoonheid, historische steden en interessante bestemmingen. Enkele kenmerkende aspecten van Gorinchem zijn onder andere de natuurgebieden en de fiets- en wandelpaden in de omgeving. De regio in en rondom deze stad heeft meerdere mooie natuurgebieden en landschappen om van te genieten. De rivieren de Merwede en de Linge bieden goede mogelijkheden voor watersport, varen en vissen. Het nabijgelegen Biesbosch Nationaal Park is dan ook een belangrijk wetlandgebied met tal van zeldzame planten en dieren.

Werkgelegenheid en vacatures Gorinchem

De werkgelegenheid in Gorinchem is zeer divers en omvat verschillende sectoren. Deze stad en de omliggende steden biedt dan ook kansen voor diverse industrieën. Enkele belangrijke sectoren in Gorinchem zijn:

1.     Handel en detailhandel:
De stad heeft een levendig winkelgebied, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn op het gebied van carrière in de detailhandel, maar ook in de horeca.

2.     Dienstverlenende sectoren:
Bij dienstverlenende banen moet je denken aan werk in de financiën, gezondheidszorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

3.     Logistiek:
Door de nabijheid van belangrijke snelwegen en waterwegen speelt ook de logistiek een grote rol in Gorinchem. Verschillende logistieke bedrijven en distributiecentra zijn gevestigd in deze regio.

4.     Techniek:
In deze stad zijn verschillende scheepswerven en technische bedrijven gevestigd. Hierdoor zijn er baankansen in de techniek.

 

Over VasteJob

Bij VasteJob hebben we een breder doel dan simpelweg fungeren als een standaard uitzendbureau. Onze voornaamste focus is het vinden van passende banen voor werkzoekenden, met als ultieme doel een vaste aanstelling. Bovendien leggen we de nadruk op het zoeken naar werkgelegenheid in de directe omgeving van onze kandidaten, omdat we geloven dat werken in de nabije buurt kan bijdragen aan verminderde stress en minder vermoeidheid. Het welzijn van onze werkzoekenden staat bij ons voorop.

Wanneer je via ons op zoek bent naar een boeiende nieuwe uitdaging, staan we klaar om je te ondersteunen bij het vinden van een baan die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Tevens besteden we aanzienlijke aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mocht je interesse hebben in een aantrekkelijke vacature in Gorinchem en vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor informatie. We zijn er om jou verder te helpen.

 

Werken in de techniek

Bij VasteJob bieden wij vooral banen in de techniek aan. De technische sector is enorm divers en we hebben dan ook banen op verschillende niveaus en voor verschillende functies. Van banen in de civiele techniek tot aan banen in de elektronica en werktuigbouwkunde. Ben jij op zoek naar een leuke vacature Gorinchem in de technische sector? Bekijk dan vooral eens onze vacaturebank.