Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures handel

De handel is een diverse en dynamische sector die zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop van goederen en diensten aan consumenten. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de (detail)handel? Dan ben je bij VasteJob aan het juiste adres, wij bieden verschillende vacatures handel aan.

 

Werken in de handel

De handel omvat verschillende bedrijven, van kleine buurtwinkels tot aan grote warenhuizen en online retailers. Het is een brede sector die ook een breed aanbod aan functies heeft, denk bijvoorbeeld aan banen als verkoopmedewerkers, visual merchandisers, inkopers en winkelmanagers. Als je werkt in deze sector, betekent dat vaak ook dat je veel klant interactie hebt. Jij helpt klanten bij het vinden van producten, beantwoord vragen en verwerkt transacties. Daarnaast is het van belang dat je ook een goede klantenservice biedt, want je wilt de klanten natuurlijk wel tevreden houden zodat ze terug blijven komen.

 

Over welke eigenschappen beschik jij?

Als je wilt werken in de handel is het essentieel dat je bepaalde vaardigheden en eigenschappen hebt, het werk moet namelijk wel bij je passen. Wij hebben een aantal belangrijke aspecten bij werken in de handel voor je op een rijtje gezet:

1.     Productkennis
Het is belangrijk om een goede productkennis op te bouwen zodat je klanten goed kan adviseren. Dit kan variëren van kleding en voedsel tot aan elektronica en huishoudelijke artikelen.

2.     Teamwork
Ook een goede samenwerking met collega’s is essentieel in deze branche. Hiermee creëer je een soepele winkelwerking. Onder goede teamwork vallen ook communicatie, klantenservice, voorraadbeheer en merchandising.

3.     Stressbestendig
Werken in deze sector kan soms hectisch zijn, vooral in drukke periodes. Met name als je seizoensgebonden werk doet, is het erg belangrijk dat je tegen drukte kan en stressbestendig bent.

 

Vacatures handel bij VasteJob

Bij VasteJob hebben we een vacaturebank met banen binnen verschillende sectoren. Zo hebben we ook verschillende openstaande vacaturen in de handel. Ben jij op zoek naar leuke vacatures handel bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk banen aan door heel het land. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet ver hoeft te reizen voor het werk en daarom zorgen wij ervoor dat wij de geschikte baan voor jou vinden met een maximale reisafstand van 25 minuten.

Ben jij op korte termijn op zoek naar een leuke vacature in de handel? Bekijk dan onze vacaturebank eens. Heb je nog niet jouw droombaan in de handel kunnen vinden? Geen zorgen, je kan je bij ons inschrijven en je CV achterlaten zodat wij contact kunnen opnemen met jou en je verder kunnen helpen aan een leuke baan.