Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Hilversum

Woon jij in Hilversum of omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij VasteJob aan het juiste adres! Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau, wij helpen jou graag aan een baan dichtbij huis. Maar dat niet alleen, wij proberen een leuke baan te vinden die aansluit op jouw wensen en waarbij je de mogelijkheid hebt om een vaste aanstelling te krijgen.

 

Over Hilversum

Hilversum is een stad in de provincie Noord-Holland. Deze stad staat vooral bekend als de “mediastad” van Nederland, vanwege de vele mediabedrijven, waaronder radio- en televisieomroepen die zich er bevinden. Hierdoor heeft de stad een levendige mediasector. Ook heeft Hilversum een unieke architectonische stijl, beter bekend als de Hilversumse school. Deze stijl werd in de 20ste eeuw populair en is gekenmerkt door expressionistische en modernistische elementen. Veel gebouwen in de stad zijn dan ook in deze stijl ontworpen en dragen bij aan het unieke karakter van de stad.

Hilversum wordt ervaren als een leuke woonlocatie, met een combinatie van historische en moderne woonwijken. Deze stad heeft een goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Veel mensen kiezen ervoor om in Hilversum te wonen vanwege de nabijheid van vele culturele voorzieningen en de gunstige ligging ten opzichte van steden zoals Amsterdam en Utrecht.

 

Vacatures Hilversum

In Hilversum zijn er veel mediabedrijven en dat zorgt er dan ook voor dat er diverse kansen op het gebied van werkgelegenheid liggen. Zo zijn er veel banen in de media, communicatie, technologie en creatieve industrieën. Ook vacatures Hilversum voor in de journalistiek, televisieproductie, marketing en design zijn er voldoende.

Ben jij op zoek naar passende vacatures Hilversum? Raadpleeg dan vooral onze vacaturebank. Wij bieden vacatures aan in verschillende sectoren. Of je nou een baan zoekt in de techniek of een baan in de marketing, wij bieden van alles aan. Je opleidingsniveau maakt bij VasteJob niet uit, wij hebben voor iedereen wel een geschikte vacature.

 

Over ons

Bij VasteJob vinden wij het belangrijk dat al onze werkzoekenden een baan vinden waar zij zich thuis voelen en waar ze zich kunnen ontplooien. Je besteed een groot gedeelte van je tijd aan/op je werk en daarom is het van belang dat jij het naar je zin hebt op je werkplek. Wij hechten dan ook veel waarde aan de mentale gesteldheid van onze kandidaten. Want een gelukkige werknemer levert goed werk bevordert de werksfeer.

Daarnaast proberen wij jou aan een baan dichtbij jou in de buurt te helpen. Hoe dichterbij huis je werkt, hoe makkelijker dit voor zowel jou als de werkgever is. En zo houd je natuurlijk ook meer tijd over voor andere dingen op een dag. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je vragen over één van onze vacatures? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!