Filteren

Sluiten
Binnen welk vakgebied wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Binnen welke locatie wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Op welk niveau zoek je vacatures?
Sluiten
Toon alle resultaten
Hoeveel uren per week wil je werken?
Sluiten
Toon alle resultaten
Filteren
vacatures gevonden

Vacatures Leiderdorp

Woon jij in of rond Leiderdorp en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vastejob biedt diverse vacatures in Leiderdorp aan. Vastejob zorgt hierbij voor een goede match bij jou in de buurt. Het maakt niet uit wat voor sector jouw voorkeur heeft, hoeveel uren je wilt werken of welke andere wensen je hebt. Door de vele diversiteit in onze vacatures op deze pagina zal er vast een leuke vacature in Leiderdorp voor jou tussen staan.

Werken in Leiderdorp: Beschikbare vacatures Leiderdorp

Wat wij vaak om ons heen zien is dat de inwoners van Leiderdorp vaak in Leiden kijken voor een nieuwe baan. Zonde! Want dit zorgt voor extra reistijd. Bekijk het eens wat dichterbij, ook Leiderdorp heeft voldoende leuke mogelijkheden. Daarnaast werkt Leiderdorp continu aan een betere werkomgeving, waar de gemeente nauw in contact staat met de lokale bedrijven. Een ideale omgeving dus voor een nieuwe baan, gewoon bij jou in de buurt.

Daarnaast staat Leiderdorp bekend om de gezellige binnenstad. Er is altijd wel iets in de avonduren (na werk) te beleven en er zijn voldoende gezellige restaurants en cafés. Zo kun je met jouw nieuwe collega’s na werk nog een gezellig drankje doen in de stad, en bouw je jouw netwerk steeds verder uit.

Arbeidsmarkt Leiderdorp

Bij Vastejob vind je onder andere banen in de ict, zorg, techniek, handel en in de natuur. Het maakt dus niet uit of je nu groene vingers hebt, je liever bezighoudt met economische vraagstukken of graag met anderen bezig bent. Er is een vacature voor iedereen. Zo kun jij je focussen op wat je echt leuk vindt om te doen, en voelt het vaak meer als hobby dan als werk aan. Dat noemen wij nu werkgeluk!

Hierbij kun je op deze vacature pagina ook nog eens selecteren op jouw opleidingsniveau. Voor zowel wo, hbo, mbo als vmbo hebben wij super leuke vacatures in Leiderdorp beschikbaar. Zo zorgen we dat de baan in Leiderdorp zowel voor jou als jij voor de werkgever goed aansluit. Wij noemen dat een win-win situatie!

Wil je meer weten of contact opnemen met ons? Klik dan op onderstaande link:

Contact opnemen

Werken in gemeente Leiderdorp

Zoals al eerder aangeven trekken veel mensen naar Leiden voor een baan, terwijl er voldoende werkgelegenheid in Leiderdorp is. Werken in de buurt heeft zo zijn eigen voordelen. Allereerst vermindert het je reistijd aanzienlijk, waardoor je ook minder stress en frustraties ervaart.

Daarnaast zorgt een goede werk-privé balans ook voor meer tijd voor jouw hobby’s. Wat dacht je van een uurtje extra in de sportschool, of een potje paddel met collega’s? Maar ook als je een vervelende situatie thuis hebt, zoals een ziek kind, is het fijn om snel thuis te zijn. Bekijk alle beschikbare vacatures in Leiderdorp hieronder!